Täysjärkisten touhua?!?!! Vappuna klo 6.00 ylös ja kohti Seinäjokea… Siis kisoissa myös vappuna. Lauantaina olivat Seinäjoella kisat. Melkeinpä olisi voinut viettää normaalin vapun ja jäädä kotiin. Sunnuntaina Lempäälässä (SDP:llä) kisat. Olisi kai pitänyt olla kotikenttä etu?!?! 

Seinäjoki:
Ekalta radalta HYL –tulos. Arrgghhh! Olin ”hieman” kiukkuinen itselleni. Ensin pitää vetää koira kepeiltä pois kesken ja sitten vielä pitää varmistaa hyl viemällä koira väärälle esteelle.  Toiselle radalla kokosin itseni ja aloin ohjata koiraa. Tuloksena kuitenkin hyl. Pieni linjaus virhe ja Spot meni väärän esteen. Rata oli muuten jees. Tein takaakierto hypylle aika makeen poispäin viennin, siitä olen tosi tyytyväinen. Kolmannelta radalta nolla ja 3. sija. Samalla käynnistyi AVA –kello! :-) Radalla tuli hieman mutkia sinne sun tänne, mutta tulos ratkaisee ja serti. Ei ollut sittenkään turha reissu. :-D
 
Lempäälä:
Ekalta radalta 10 –tulos. Okserin rima ja sen jälkeen ”kielto” putkelta. Jarrutin hieman liikaa omaa liikettä, joten Spotti otti myös vauhtia pois ja rima tuli alas. Vietiin kuitenkin Niinulta ja Rhetiltä supermiinus… ;-) Tokalta hyl. Sössittiin oikein kunnolla ja joka paikassa. Kolmannelta myös hyl. Putki imutti ja mä en ollut hereillä. Tuli sähellettyä taas normaalia enemmän, sitäköhän se kotikenttä etu on?!?
 
Olin hieman kypsynyt/ihmeissään viikonlopun tulos saldosta. Oli ehkä odotukset muut mitkä olivat tulokset. Sunnuntaina istuttiin Soilen kanssa alas ja katsottiin läpi viikonlopun kisat. Ihmeteltiin ja juteltiin että mikä meni pieleen ja mikä ei?!?! Olihan siellä A-serti ja nolla tulos! :-D Paljon hyviä ohjauksia ja hyviä rata pätkiä. :-) Radoista ja tuloksista kuitenkin näkyi kireys ja hätäily. Missä on se rentous ja hyvä asenne?!? Eli seuraaviin kisoihin (Jyväskylään) rennolla ohjauksella ja hyvällä asenteella! Kiitos maailman parhaalle valmentajalle Soilelle!!!  
 
Ps. Videoita on Seinäjoelta. Tulee nettiin myöhemmin…