Olipas hauskaa käydä kisaamassa Minnin kanssa pitkästä aikaa. Ihana kun koira osaa ja tekee niin kuin näytetään ja hyppyäkään ei tarvitse murehtia. Yllättävän hyvin meni, vaikka ei juuri ollakaan treenailtu.

Ekalta radalta tuloksena nolla ja kakkossijoitus. Hetken verran jo luultiin, että voitettiin ja Minni olisi valioitunut, mutta pumi pinkoi hieman nopeammin radan. Radalla oli aika hankalasti pari putkea vierekkäin, joista väärä kutsui monta nopeaa koiraa. Onneksi pekka oli juuri jaakon treeneissä keskustellut peruuttaen putkeen viennistä. Käytin tätä avukseni ja toimi hyvin. Kontaktit Minni teki myös hyvin, joskin ehkä vähän hitaasti. Ainut virhe radalla oli melkein pussissa käynti, mutta karjaisulla sain Minnin takaisin oikealle radalle. Vauhti ei ollut yhtä kova kuin Minnillä pekan kanssa, mutta oikein tyytyväinen olen.

Tokalta radalta saatiin vitonen riman pudotuksesta. Hypyt oli aika tiukassa kulmassa ja Minni päätti suoriutua hommasta yhdellä askeleella, ei ihan ponnuvoima riittänyt ja rima putosi. Muutoin oli kivan tuntuinen rata.

Kyllä oli hauskaa ohjata Minniä, sai itsekin ihan tosissaan juosta. Minnin vienti perustuu aika pitkälti ohjaajan vauhtiin, mutta varsinkin loppusuorilla irtosi kyllä kivasti. Muutenkin irtoaminen on parantunut, kun vaan muistaisi lähettää. Saas nähdä saako pekka enää minniä takaisin...Silmänisku