Spot teloi kinttunsa agitreeneissä. Oltiin treenaamassa Meirän hallilla ja Spot oli jo hetken aikaa päässyt esittelemään taitojaan koutseille H-M ja Samu, kun vetäisi pussiin niin vauhdilla, että ontui hetken takajalkaansa. Kolautti sen sisäänmenossa koviin reunoihin, ilmeiseti liukastui jotenkin kaahottaessaan. Treenit tietysti loppui Spotin osalta tähän. Onneksi oli lihakset lämpöisenä ja illalla kun ei enää ontunut ajateltiinkin jo että päästiin säikähdyksellä. Sunnuntaikin meni ilman ontumisia.

Maanantaina lämmittelyrinksalla ontui taas ja tiistaina oli tiedossa eläinlääkärireissu. Rauhotuksessa kuvattiin ja varmistettiin, ettei murtumia ole ja lääkärin löydöksenä oli mustelma ja ristisiteen venähdys. Ilman lenkkiä viikko, sit viikko remmissä ja sit taas aloitellaan varovasti. Kyllä taas kysytään pinnaa, kun tuon intoilijan kanssa juodutaan huilimaan, huoh!!!

Spot on nyt sitten tauolla niin agista kuin tokosta. Ihan kohtalon ivaa, että olin suunnitellut ilmoittavani sen tamskin tokon tammikisoihin, eipä nyt sitten mennä. Kisathan ovat lekurikäynnin takia muutenkin ainakin 1 kk pannassa. Toivottavasti kuitenkin selvitään parin viikon tauolla. On tuo kyllä uskomaton säheltäjä!!!