Spot kovasti on jo aiemmin komentanut kirjoittamaan blogille, mutta kotikoneen näppis on jumissa, joten Spotin tehokkaat komennot eivät asiaa ole auttaneet Silmänisku.

Tokoilut Spotin kanssa sujuvat edelleen ikävä kyllä erittäin äänekkäästi seuraamisen osalta. Tämä on nyt kovasti mietinnän alla, kun kisaamaankin olisi kiva kevään tullen päästä. Spotin seuraaminen on muuten innokasta ja näyttää siltä miltä haluan, mutta ei todellakaan kuulosta siltä miltä haluan. Etenkin liikkeelle lähdöt ja käännökset aiheuttavat huutoa. Kauheasti en haluaisi ottaa intoa seuraamisesta pois vain äänen, nyt vain tuntuu, että ääntä pelkästään ei ehkä saa pois. Yritin palkkaamattomuudella tylsistyttää seuraamista, mutta Spot vain intoutuu siitä ja yrittää kovemmin ja huutaa kovemmin. Nyt ollaan menty ihan sillä, että palkka tulee heti kun suu on supussa. Tuntuu vain kovin pitkältä tämä tie, kärsivällisyys kun ei ole mun vahva puoli. No näillä mennään, kunnes keksitää jotain parempaa.

Muutenkin Spotin toko tuntuu vähän jämähtäneen paikalleen. Noudoissa surffailee edelleen aina kapulalla, kun hakee sitä. Ajattelin jo että metalli voisi tätä vähentää, mutta eipä vähentänyt. Ei metalli ilmeisesti tunnu tarpeeksi inhottavalle tassuihin, kun meno jatkuu silläkin. Tunnari ei myöskään ole edennyt vaan ipana natustaa kapulaa heti, jos yritän saada sitä edes sivulle tulemaan. Kävelyvauhdissa pitää jo nätisti, mutta muuten alkaa leuat jauhaa heti.

Ruudun aion nyt vaihtaa kosketusalustalle, koska Pekka treenaa sitä myös agilityyn kontakteja varten. Tähän asti olen treenannut ruutua lelulla, mutta Spot käy niin kuumana, ettei hommasta tule mitään. Katsotaan josko aivot löytyisi alustalla ja myöhemmin sitten voitaisiin siirtyä takaisin leluun.

Myös kaukot tapahtuvat edelleen aivan edestä ohjaten. Spot vaihtaa asentoja niin hätäisesti, että tuntuu liikkuvan väkisinkin taakse, eteen, sivulle tai milloin mihinkin. Ei siis varsinaisesti liiku, mutta vaihtaa asentoja hypäten, jolloin ainakin näyttää siltä, että liikkuu vaikka pysyykin ”lähtöviivan” takana.

On Spot agiakin kovasti treenaillut, mutta pekka kirjoittakoon siitä.