Itsenäisyyspäivän pentu tapaaminen, Keuruun reissu ja Agility-kisat. Oli taas tekemistä pitkälle viikonlopulle. Pentu tapaamisesta on juttua erikseen, mutta kirjoitellaan vähän muista touhuista...

Käytiin "mummon ja pappan" luona Keuruulla. Eli olimme käymässä Keuruulla minun vanhempien luona. Koirat sai juoksennella vapaana pihalla ja metsässä. Spotilla oli ihmettelemistä uudessa paikassa, kun emme ole aiemmin Keuruulla Spotin kanssa käyneet. Spotilla pääsi joka kerta ilopisut kun se meni Pirkon tai Sepon lähelle. En ymmärrä mistä syystä mun vanhemmat oli niin hauskoja Spotin mielestä!?? No en mä muutenkaan ymmärrä kaikkia Spotin kepposia.

Maalla olessa oli hyvä käydä metsässä lenkillä. Metsä lenkeillä Spotti juoksi hienosti vanhempien koirien perässä. Pitäisi käydä vielä enemmän metsässä lenkillä niin kehittyisi pennun motoriikka paremmaksi.

Sunnuntain agility-kisoissa Spotti pääsi taas tutustumaan vieraisiin koiriin ja ihmisiin, joten kisoista on suuri apu sosiaalistamiseen. Totta kai Spottikin pääsi osallistumaan "kisoihin". ;) Kun kisat olivat ohi, niin menimme Spotin kanssa kisakentälle ihmisten keskelle leikkimään ja vähän taisi samalla tulla ohjauskuvioitakin opetettua. On Spotilla rautaiset hermot ja työkoiran elkeet noin pennuksi! Spotti leikki aivan täysillä vaikka olimme keskellä vieraita ihmisiä ja vieraassa paikassa. Saa kyllä syyttää itseään jos tuosta koirasta ei tule loistavaa kaveria agilityyn!