…mutta ei AIVAN vielä. Lähellä oli kuitenkin…taas… :) Palasin takaisin Spotin ohjaksiin kisoissa, olisi Soilekin voinut jatkaa kun niin hyvin ohjasi Spottia Takuttien kisoissa. No, ei nyt kuitenkaan! ;-) Soilehan voisi kohta pölliä mun loistavan tykittäjä Spontuksen?!

Kisaraportti Forssasta:
Kaksi starttia, joten täydellisillä tuloksilla olisi mahkut kakkosiin. Huh huh! Oli jo melkein sertiä tulossa…

Ensin oli hyppyrata. Lähdin ohjaamaan tarkasti, kuitenkin ilman että tehdään väkisin nolla rata. Radalla tuli muutama ”lenkki”, mutta onneksi olin tarkkana ja ehdin paikkaamaan nämä virheet. Ei mikään loistava rata, mutta nolla rata. :D Näin niitä nollia tehdään! Tuloksena siis 0-rata ja 1 sija.

Toinen rata oli normi agilityrata. Samalla asenteella radalle kuin ekalla kerralla. Voi voi Spotti!!! Nyt voi sanoa että ”nyt oli koiran moka”. Keppien jälkeen oli muuri. Spot yltiö positiivisella täysillä mennään asenteella yritti hypätä muurin 3m päästä yli… X-) Tietäähän miten siinä kävi! Piti ottaa hieman tukea muurin päältä ja muurin palikka tippui. Eli yksi laukka askel lisää ja muuri olisi helposti ylitetty. Näitä sattuu nuorelle koiralle, joten ei voi mitään... Muuten rata meni puhtaasti ja oli jopa parempaa menoa kuin eka rata. Kontaktit onnistui nyt vauhdilla, aikaisempi jumitus oli nyt poissa. Tulos 5 ja sijoitus siitä huolimatta toinen. Spot teki toisella radalla yli 10sek paremman ajan kuin kukaan muu tuloksen tehneistä!

Kaksi kertaa palkintopallilla! Ei hassummin!?! Nyt alkaa tuntua siltä että mehän oikeasti osataan! Ensi viikonloppuna olisi edessä muutama startti, niin saa nähdä olisiko niistä kisoista nollia tulossa!?!