Meillä oli viime viikonloppuna agilityleiri. Järjestimme kaveriporukan kanssa agilityleirin Keuruulla Pöyhölän leirikeskuksessa. Meillä oli todella mukava leiri, sää oli kohtalainen, nurmikentällä oli hyvä treenata ja treenit oli suunniteltu/vedetty hyvin. Kiitos Tuulialle ja Timolle hyvistä harjoituksista.  Nyt on hyvä lähteä kesän arvokisoihin!!!

Sitten se sattuu osio... tietysti se jota sattui oli Spotti! Spotti on "vähän" tapaturma altis tapaus. Lauantaina ennen iltapäivän treeniä, oltiin lämmittely lenkillä metsässä. Kaikki koirat juoksentelivat vapaana, Spotti juoksi normaaliin tyyliin aivan täysillä sinne sun tänne... :-) Sitten huomaan että Spotilla on molemmat etutassut aivan veressä! Ei muuta kuin koira kainaloon ja pikamarssia takaisin leirikeskukseen.

ONNEKSI meidän leirillä oli mukana eläinlääkäri tai oikeastaan kaksi eläinlääkäriä, Tiiu ja Jutta. Ei muuta kuin niille näyttämään Spotin tassuja. Tiiu oli juuri viime viikonloppuna tehnyt koirien "ensiapulaukun" siltä varalta jos agi-reissuilla tapahtuu jotain... Tiiu ja Jutta ottivat spotin käsittelyynsä... Vasemman tassun kannuksessa oli reilun kokoinen haava (kannus oli puoliksi irrallaan). No eläinlääkärin "ensiapupakki" pitää vähän enemmän tarvikkeita sisällään kuin normi ensiapulaukku... Rauhoittava piikki Spotille ja sitten tikkausvälineet esille. Tassuun laitettiin 7 tikkiä, joten haava oli aika reilun kokoinen. Tiiu ja Jutta paikkasivat Spotin hienosti tassun kenttä olosuhteissa. Suuret kiitokset Tiiulle ja Jutalle!

Spotin treenit jäivät sitten vähän lyhyeksi. Perjantaina ja lauantaina ehdittiin vähän tehdä "hyppy" suoraa. Loppuleiri menikin Spotilla rauhoituksesta heräämisessä ja muutekin toipumisessa. Kymmenen päivän päästä saadaan tikit pois, niin sitten meno taas jatkuu samanlaisena! :-) Toivottavasti jatkossa vain tapahtuu!