Käytiin Spotin kanssa Toijalassa kisaamassa epävirallisissa. Pekka oli Metallicaa katsomassa, joten pääsin vaihteeksi ohjastamaan vauhtihirmua. Startattiin kaksi kertaa kilpailevien rata. Tästäkään huolimatta ei nollaa onnistuttu tekeen, onneksi kuitenkin eri virheet tuli.

Rata oli aika haastava epävirallisiin. Nähtiin viimeisten suoritukset möllien radasta ja se oli jo aika vaikea. Ekalla kertaa meidän radalla tuotti hankaluuksia Spotin kiertäminen valsseissa selän taakse. En muistanut tätä ollenkaan rataan tutustuessa ja vauhdissa oli jo myöhäistä korjata ajatusvirhettä. Keppien jälkeen oli aika haastava takaa kierto, jossa valssasin edestä pois. Spot kiersi tässä selän taakse, mutta pakotin lopulta tulemaan oikeaa kautta, vaikka sitten virhe tulikin. Sama homma tapahtui myös muurin ja okserin välisellä valssilla. Muuten oikein kiva ja vauhdikas rata ja nyt ei himmaillut puomin alastuloakaan.

Toisella kerralla ei enää kämmätty näihin, mutta nyt tuli kuviin Spotin kielto, vaikka este on ihan nenän edessä. Lisäksi tuli kepeille toiseen väliin, mutta tämä oli enemmänkin mun kiirehtimistä. Renkaalla jäi törröttämään sen eteen, vaikka itsellä vauhti jatkui. Okserin kielto olikin perinteisempi, itse jaakotin, jolloin spot jäi jaloilleen. Molemmat sekä okserin että renkaan suoritti paikaltaan, joten en ole varma tuliko kieltoa vai ei.

Tuloksena oli kakkossija ja hirmuisen hauskat kisat. Jälleen sai ipanan kanssa pinkoa niin paljon kuin jaloista pääsi.