Olipa kiva nähdä Spotin sisaruksia! Itsenäisyyspäivän kunniaksi järjestimme Keuruulla Pöyhölässä pentu tapaamisen. Tapaamisessa oli pentueesta mukana Capo (Neptunus), Nara (Merkurius) ja Spot. Oli todella kiva tavata muita pennun omistajia ja pentuja. Samalla vaihdettiin kuulumisia miten on elämä uuden tulokkaan kanssa sujunut.

1129724.jpg



Spotti oli pennuista selvästi pienin. Capo uroksena oli selvästi isompi ja rotevampi. Taisi Spotti vähän ihastua Capoon kun Spot yritti kokoajan "kiusata" Capoa. ;-) Narasta Spotti sain hyvän juoksu kaverin, tytöt painattivat menemään kentällä Spotti edellä ja Nara perässä ja väillä toisten päin. Capo seurasi ihmeissään :-O että mikäs tytöille tuli... Nara on myös spottia isompi, ei ehkä niinkään korkeudessa, mutta Nara on rakenteelta rotevampi tai oikeastaan Spotti on normaalia Naraa sirompi :). Ruikku Spotti!!! :-D Eiköhän Spotista koira kasva jos edes vähän vanhempiinsa tulee....

Tasaista väkeä luonteeltaan on kokosakki. Kaikista huomaa että on koirilla vahva tekemisen meininki! Eli vauhtia riittää kokosakilla. Olisi kiva tavata jatkossakin Spotin sisaruksia!