…sanoi aikoinaan Greg Derrett. Tottahan se on! Olipa kerran Riman kisat…Lauantaina oltiin Riihimäellä kisoissa ekan kerran sitten juoksutauon jälkeen ja se hieman ehkä näkyi meidän menossa... tai sitten se näkyi vain minun tekemisessä.

Eka rata oli ok, tuloksena 10. Oli sellainen paikka että piti heittää koira hypylle ja sen jälkeen oli U-käännös, suora putki ja pöytä. Ilmeisesti kiirehdin liikaa ohjaamaan koiraa pöydälle, niin Spot ei malttanut hypätä kunnolla ja rima tippui. MALTTIA, MALTTIA, MALTTIA, MALTTIA, MALTTIA ohjaukseen Pekka!!!! No loppu rata tykiteltiin sitten menemään kun nollaa ei kuitenkaan ollut tulossa. Saatiin vielä puomin YLÖS menolta vitonen. Hmm… Puomille tultiin aika vauhdilla, joten jospa askel ei vain osunut kohdalleen. Aika oli mahtava! 4 sekuntia nopeampi kuin voittaja ja 2 sekuntia nopeampi kuin nopeimman tuloksen tehnyt (10 tuloksella) koiria oli kuitenkin 77kpl. Vauhtia siis Spotilla riittää!

Toka rata… VOI RISTUS (sanoisi pohjanmaalta kotoisin oleva)!!! Radan alku oli hyppy, rengas, puomi. Ekalla radalla tuli virhe puomin ylös menolta. No minä sainkin loisto idean!!! Hidastan koiraa ennen ylös menoa… LOISTAVAA Pekka! Siinä sitten meikäläinen seisoo ja suhistelee puomin ylösmenon kohdalla... No joo, Spot hienosti hidastaa, mutta eihän mulle tullut sitten mieleen että eihän se koira huomaa puomia taikka edes pääse puomille kun meikäläinen räkä lentäen suhisen edessä!!! X-) Siitä siis heti kielto kun Spot meni puomin ohitse. Onneksi tajusin jatkaa rataa siitä eteenpäin (…vaikka tajusin möhlineeni aivan täydellisesti Spotin nolla radan). Loppurata sitten jotenkin räävittiin lävitse, saatiin kuitenkin kolme kieltoa, tuloksena hyl.

Kolmas rata. Olin ilmoittautunut kaikkiin kolmeen kisaan ilman että olin katsonut sen enempää onko agi vai hyppyrata. Katselin vain kun rataa aloitettiin rakentaa, että mihinkäs kontaktit katosi?! Meillä on jo kasassa hyppynolla. Ei me kuitenkaan nollaa olisi saatu, mutta kävin kuitenkin puhumassa meille lahjakortin ja lähdettiin sitten kotia kohti.

Great Dog, Shame About The Handler!!! Muuta ei voi sanoa näistä kisoista…