Tinkan kanssa käytiin kokeilemassa taas voi, voi -luokkaa. Oli niin masentava kisa, että hetkonen ainakin hengähdetään tokosta. Kisan jälkeen kyllä totesin, että tähän jäi toko, mutta katsotaan... Tinka oli aika vetelä ja toisessa osassa vielä edellistä vetelämpi. Ei hutsittanut Tinkaa kyllä tänään yhtään. Joka liikkeestä tuli palautetta, että ei oikein ole tarpeeksi vauhtia. Lopuksi vielä tuomari toivoi lisää vauhtia ylipäänsäkin, no sitä toivoo ohjaajakin, mutta harvemmin nämä asiat toivolla paranevat, pitäisi vissiin olla sitä taitoakin Nolostunut. Mujunen oli tuomarina ja paikka Eteläpuisto. Liikkeet tehtiin kahdessa osassa. Ensin paikalla makuu. Sitten yksilöliikkeinä seuraaminen, liikkeestä istuminen ja luoksetulo. Toisessa osassa oli ruutu, noudot, tunnari ja kaket.

Paikkamakuu peruskauraa 10. Oli kuulemma erinomainen.

Seuraaminen 7,5. Liian väljää ja edessä. Perusasennot oli hyvät.

Istuminen 9,5. Istui hyvin ja nopeasti, hieman suorempaan olisi saanut istahtaa. Seuraaminen liian edessä.

Luoksetulo 5. Pysähtyi vähän hitaasti ekaan seisomiseen, mutta Tinkaksi hyvin. Maahanmenoon vaati kaksi käskyä. Vika pätkän puolesta välin vaihtoi raviin ja perusasento vino.

Ruutu 9. Löysi ruudun hyvin. Pysähtyi ja meni maahan ihan keskellä ruutua. Hyvin tuli vierelle ja seurasi nätisti. Hyvä perusasento. Mielestäni todella hyvä ruutu tinkalle, mutta rodunomainen vauhti puuttui, vaikka laukkasikin koko ajan ja siitä siis piste pois.

Estenouto 10. Takaisin olisi saanut tuoda vähän nopeammin.

Metalli 6. Järjestäjällä ei oikein ollut sopivaa kapulaa. Keskikokoinen joka meillä on kotona oli tosi painava ja iso oli sitten oikean painoinen, mutta vähän turhan iso meidän prinsessalle. Tinka lähti hyvin, mutta ei löytänyt heti kapulaa. Takaisin tullessa räkäisi taas kapulan mun jalkoihin. Tää on jännä juttu, koska tätä ei ikinä tee treeneissä ja nyt jo toisessa kisassa peräkkäin.

Tunnari 0. Haisteli oikeaa, mutta jätti ottamatta ja toi väärän ihan varmana. Hmmm.....

Kaket 0. Nousi vasta toisella istumaan, mutta seisomaan ei sitten niin millään. Muuten vaihtoi, mutta eteni. Ei noussut kuin toisella perusasentoon. Näitä on hinkattu niin pirusti ja aina vain jumittaa. Jos tästä vielä innostutaan treenaamaan, niin kyllä huokuttais ottaa käyttöön jo pieni pakote....

Kokonaisuus 8. Liian rauhallinen. Tinka tekee kaikki laukalla, mutta se bortsujen säpäkkyys siitä kyllä puuttuu.

Yhteensä 194,5 eli kolmostulos.