Aamu alkoi jo ”loistavasti”… 5:40 ylös sängystä ja kohti Turkua. Oli perinteinen suomalainen talvikeli, eli vettä tuli taivaalta ja oli sen verran sumua, että ei pitkillä valoilla tahtonut eteensä nähdä. Onneksi tiesin, että Turun tiellä on peuroja liikenteessä… joten ”ei tullut” yllätyksenä, kun peura hyppäsi eteen. Onneksi siihen oli matkaa n. 50m. No eihän ne yksin ole liikenteessä… onneksi tiesin sen… Heti kun näin ekan peuran tiellä, niin töötti pohjaa ja jarrua!!! No tulihan sieltä toinenkin, onneksi peura ei tullut tielle asti. Peura teki uukkarin tienlaidassa ja lähti takaisin… Ei enää nukuttanut yhtään peura aksidentin jälkeen! ;-)

Jos sitten kirjoitetaan jotain kisoistakin…

Ekalla radalla Spotti teki ”perinteiset” eli ei pujotellut keppejä loppuun. Onneksi ehdin pysäyttää ja ”kirota” Spotin ennen kuin se ehti pidemmälle. Kiehahti sen VERRAN, että tempasin sitten hylyn keppien jälkeen. Kyllä hieman keitti!!!

Onneksi maxit ei ollut peräkkäin, niin ehdin siis ”hieman” rauhoittua ennen tokaa rataa. Toka rata oli valehtelematta TODELLA MAKEE! Nolla rata ja nopeimmalla ajalla! Jes jes jes! Rata meni kyllä nappiin, hieman pientä häslinkiä oli kepeillä, kun varmistin ettei turpo urpo jätä keppejä kesken. Loistavat kontaktit ja muuten loistava rata. Ilmeisesti Spot huomasi ekalla radalla, että meikäläinen on tosissaan. ;-)

Kolmas startti oli kanssa aivan ok. Siinä vaan tuli hieman hassu moka?!? Radalla oli pituus, u-putki ja takaisinpäin A:lle. Lähetin Spotin pituudelta putkeen ja kiiruhdin A:n alastulolle tekemään valssia. Katsoin, että Spot oli jo tulossa A:lle ja juoksin toiselle puolelle, niin Spot meni A:lle, mutta hyppäsi heti pois. Oho! Tuo olikin jotain uutta!?! Sorruin sitten vielä kikkaileen ja tuli kielto sekä yksi rima tippui. A:n hassu kielto virhe osoittaa, että Spotti ei ole vielä niin varma kuin pitäisi olla… Tällä radalla kepit kuitenkin onnistui!!! :-D

No kepit kun onnistuu, niin nollaa tulee!!! :-) Tai ainakin joskus…