Hip hei, täällä on yksi joka ei pysy liiasta innosta johtuen housuissaan Nauru. Päästiin viime metreiltä mukaan viikonloppuna Vapun hyppyseminaariin. Meillä oli vain yksi koirapaikka, joten Spot näytti taitonsa lauantaina ja Tinka sunnuntaina.

Tinkan kanssa tehtiin perjantaina treeneissä ensimmäistä kertaa piiiitkäään aikaan koko rata 60cm hypyillä. Videoitiin pätkät ja laitoin nämä Vapun tuomioitavaksi meilitse. Vapun "tuomio" oli seuraava: Tinka edelleen leipoo etusillaan vähän ponnauspaikkaa, mutta muuten hyppy, into ja rohkeus ovat mahtavat. Tinkalla on "leipominen" kehittynyt niin tavaksi, että unohdetaan se ja keskitytään muuhun hypyssä. Ja eikun kisaamaan Nauru.

Vapun silmän alla tehtiin etäisyysharjoituksia, joista Tinka selviytyi todella hyvin. Ainoastaan 12 jalan väliin ei pystynyt itseänsä vauhdissa kokoamaan, mutta näitä ei radallakaan tule vastaan. Tinka teki hienosti ilman epäröintiä vauhtisuorat molemmilta puolilta ohjaajan juostessa koko ajan. Toisessa harjoituksessa ihan hieman epäröi putken jälkeistä hyppyä, tosin tämän huomasivat vain Pekka ja Vappu, jotka molemmat hyvin tietävät mitä katsoa. Putken jälkeinen elämä on aina ollut vaikeinta Tinkalle. Wrapin teki hienosti oikealle, vasemmalle hieman epäröi. Tinkalla on tekniikka todella hyvin kohdallaan ja se säilyy vaikka hetsais kuinka kierroksille, jes!!! Arkuuskin on nyt häviämässä, joten ihan helposti Tinkan leipomista ei enää huomaa kuin hankalammissa kohdissa. Vappu kehui vielä lopuksi Tinkan silmien hehkua nykyään.

Tinkalle tuli läksyksi uusien perslihasten käyttöönoton opettelua eli perussarjan perään 9 jalan päähän hyppy vaihtelevilla korkeuksilla. Jos ei käytä pebaa edes maksihypyissä, sit laitetaan nouseva okseri. Näitä voi myös tehdä paikaltaan.

Spot oli Vapun mielestä aikuistunut jo ulkonäöltäänkin selvästi. Myös vartalonkäyttö oli kehittynyt todella hyvin. Spot teki todella hienot hevosenkengät (taipumiset) molempiin suuntiin. Syksyllä ei oikein osannut taivuttaa rankaansa vaan kääntyi kulmikkaasti. Lisäksi Spot teki käännös- ja ohjausharjoituksen, joka toimi todella makeasti, heti kun Pekan refleksit ohjauksessa olivat tarpeeksi nopeat Silmänisku. Vappu kehui todella paljon Spotin kehittymistä viime kerrasta syksyllä. Spot teki vielä vauhtiharjoituksen ohjaajan häiriöllä. Ohjaajasta Spot ottaa vielä hieman liikaa häiriötä ja tekniikka hieman kärsii. Nyt vain perussarjaa enemmän ohjaajan liikkuessa. Spot sai katsojiltakin kehuja, on kuulemma näppärän sähäkkä pakkaus. Heinostihan tuo teki ja keskittyi ison katsojalössin keskellä töihinsä, työnarkkari kun on Kieli ulkona