Olipa makeat kotikisat!!! Spotin kanssa voitto ja Minnin kanssa kolmas!!! Eli molemmilla koirilla palkinnoille. :-D Jihuu!!!

Ensin oli kaksi starttia Spotin kanssa. Ekalta radalta tempaistiin nolla. Rata ei ollut paras mahdollinen, mutta nolla kuitenkin. Muutamassa paikassa tuli hieman laajemmat kaarteet. Tehtiin ekalta radalta periaatteessa ainoana nolla, toiseksi tullut sai juuri ja juuri nollan (aika oli jotain -0,5sek). Rata oli siis aika haastava, ilmeisesti radalla ollut pöytä aiheutti paljon virheitä.

Toiseen rataan olen tyytyväisempi kuin ekaan. Toinen rata oli ohjauksellisesti haastavampi kuin eka ja Spotilla oli vauhtiakin hieman enemmän tokalla radalla. Tuloksena oli hyl. Radan loppu osassa oli keinu, pituus ja siitä 90 asteen hypylle. Spotilla kun oli vauhti päällä, niin vapautin/Spot itse lähti keinulta hieman liian aikaisin. En sitten saanut kunnolla ohjattua siitä vauhdista Spottia 90 asteen kulmassa olevalle hypylle. Spot meni hypystä ohitse, kiersi hypyn toiselle puolelle ja suoritti samalla hypyn väärään suuntaan.  En ehtinyt kissaa sanoa kun Spot teki oman toteutuksen, eli hylky. Muuten rata oli parempi kuin eka rata, sujuva, nopea ja eteenpäin menevä.

Soile kävi välillä hakemassa Minnin ja Tinkan kotoa, joten koiran ja luokan vaihto ja taas kisataan. Minni oli taas oma itsensä! Täynnä tarmoa ja VAUHTIA! Minni painatti menemään NIIIIIIN täysillä.. joten puomin kontakti oli ”juoksukontakti” mallia. Kuitenkin yksi tassu sattui osumaan kontaktille, joten kävi säkä eikä saatu siitä virhettä. Jouduin juoksee Minnin kanssa aivan täpöt että pysyin perässä. Kovassa seurassa napattiin kolmas sija, luokassa oli n. 60 koirakkoa. :-D

Toinen rata meni Minnin kanssa yhtä vauhdikkaasti kuin eka. Tulokseksi tuli 5vp (kielto). Kielto oli meikäläisen moka, ajauduin liian eteen poispäinkäännöksessä ja ”työnsin” Minnin liian aikaisin hypylle, joten Minnin meinasi mennä hypyn väärältä puolelta. Ehdin kuitenkin korjata mokan, mutta Minni ehti kuitenkin käydä hyppylinjan väärällä puolella.

Minni oli taas aivan loistavassa vireessä! Spot alkaa olla jo pikku hiljaa kolmosluokka kunnossa, joten kakkosista nousunollia alkaa tulla. Hyvin menee!!! :-)


Ps. Täytyy vielä vähän kirjoittaa eilisistä treeneistä. Olen vieläkin ihan keltainen neste hatussa… Meni treenit niin hyvin! :-) Pitkästä aikaa tehtiin oikein perinteistä tekniikkatreeniä, vähillä esteillä ja niin että oli tilaa (vaikka treenattiin sisällä). Kun oli tilaa, niin annoin koiran tehdä itsenäisesti töitä ja kävi vain välillä vähän vinkkailemassa että minne mennään. Jumankekkula tuo junnu oikeasti osaa! 8-D Pitäisi opettaa vielä että nuo samat hommat onnistuu ahtaassa sumpussa…