Spotin blogi kirjoitukset ovat oleet vähän negatiivisia ja ei Spottimaisia hetken aikaa... Joten laitetaas blogille hyviäkin uutisia!

Spottia the pontus! On jo ohittanut korkeudessa meidän "näyttely puudelin" (Soile tykkää kun mä olen antanut Tinkalle uuden lempinimen. :D). Spotti on nyt n. 47cm korkea ja Tinka mitattiin virallisessa säkämittauksessa 46cm korkeaksi. Todellisuudessa Tinkalle on kasvanut muutaman sentin vielä mittauksen jälkeen mutta kuitenkin... Spotista tulee varmasti isän kokoinen koira!

Mitäs muuta... Onhan tässä tapahtunut kaikenlaista! Korkeuden lisäksi Spotille on tullut vähintää samassa tahdissa lisää vauhti! Spotilla alkaa olemaan vauhtia sen verran että ei oikein perässä tahdo pysyä! Spotti välillä turboilee siihen malliin että huhhuh! On se hauskan näköistä kun koira painattaa menemään kauheaa vauhtia mutta järki jää jälkeen. Eli koira sinkoilee päättömästi paikasta toiseen... :-D Sitten kun menet pysäyttämään touhut ja kysyt että "mitä sä oikein teet?" Niin Spotti istuu nätisti alas ja pää kallellaan katsoo ihmettelee että "Minäkö????" Soilekin on jo sanonut että "Onneksi se on sun koira!"  Heh he hehe!!! Me taidetaan olla Spotin kanssa samanlaisia! ;-D