Tinka oli taas selkeästi kehittynyt, vaikka itsestä on tuntunut, että junnaa paikallaan hyppytekniikan suhteen. Vapun kanssa päätettiin pistää nyt Tinka koville, koska Tinka on kuvattu, käy fyssarilla, silmät peilattu yms. eli ei mitään fyysistä vikaa ole. Vkl huomio oli, että kun ei ole tilaa steppailla hyppää todella hyvällä tekniikalla ja vaativistakin hypyistä selviää hienosti.

Lauantaina testattiin tekniikka paikaltaan hypyllä, kohteena 65 cm okseri. Tämä tehtiin nyt ekan kerran tinkan kanssa, kun takana on kahden vuoden hyppy- ja kuntotreeni, joten kylmiltään tätä ei todellakaan tehty. Itse yllätyin täysin siitä, että Tinka ei mennyt maihin vaan lähti tyylikkäästi hyppyyn. Vähän veti etusia tiukkaan leuan alle, mutta Vapun mielestä todella hyvä eikä näin vaativalla hypyllä pieni etusien pinnistys haittaa.

Seuraavaksi tehtiin kolme perushyppyä, 6 jalkaa ja viimeisen hypyn paikka haettiin niin, ettei tinka ehdi jännäillä. 7 jalkaa 65 cm on etäisyys, jolla tehdään makea hyppy, pidemmällä välillä tulee steppaus ja lyhyemmällä rykäisee niskoilla.

Sunnuntaina testattiin lauantain vikaa sarjaa takaakierron kautta. Tähän tuntui tarjoavan väkisin lähes huomaamattoman pienen laukan. Tauon jälkeen kuitenkin luopui tästä. Joka tapauksessa oli parempi, kun ei ehtinyt katsella etukäteen vaan tuotiin sarjalle "puskista".

Toisena tehtiin kertaalleen 4 hypyn sarja, hypyt 40cm, väli 10 jalkaa. Väli oli pieni tarkoituksella, ettei saisi mahtumaan minilaukkaa väliin. Ja taas tuli iso ylläri. Tinka selvitti tämän hienosti, ihan ilman steppailuja. Tosi iso ylläri!!!

Lopuksi tehtiin vielä kasilla taipumista, mutta alkoi tinka jo olla aika väsyksissä.

Yhteenvetona oli, että tinka osaa ja pystyy hienosti, kun "pakotetaan" eli ei anneta tilaa, mutta ei uskalla kun saa itse pähkiä. Suomeksi sanottuna, Tinka pitäisi saada luopumaan tutistaan. Vappu lupasi kysyä tätä vielä Susan Salolta, joten ei ainakaan kyllä tinkan hyppy jää kiinni neuvojen puutteesta. Vapulta ollaan saatu ihan uskomattoman paljon jo nytkin tukea ja neuvoja tinkan hyppyyn. Oikeaan suuntaan ollaan menossa ja töitä siis jatketaan.