Käytin Spotin normaaliin tapaan ulkona heti kun heräsin klo 6.00. Sisälle tultua menin suihkuun. Suihkussa kuuntelin mikä ihmeen ääni olohuoneesta kuuluu!? No menin katsomaan mitä IHMETTÄ siellä tapahtuu... Spottihan se siellä veti omaa SHOWTA! Me Soilen kanssa ihmetellään suut auki :-o , kun Spotti juoksee ja pomppii aivan täysillä huoneesta toiseen samalla muristen, ulisten, ärjyen ja haukkuen. Tätä esitystä jatkui 10 minuuttia, jonka jälkeen joku poisti patterit DURACEL-pupusta ja Spotti jäi sille paikalle nukkumaan...

Jaaha että tuollainen koira tuli sitten otettua.... ;-D  He heh he... ei voi muuta kuin nauraa... Kyllä se on niin MAHTAVA kaveri!


PS. Jos joku tietää elokuvan "Gremlins riiviöt", niin jotenkin Spot on vähän samantyylinen kuin elokuvan pääosissa heiluvat riiviöt. Spot osaa olla yhtä söpö ja pieni pehmolelu kuin elokuvassa olevat kaverit, mutta välillä Spotista löytyy samanlaista riiviömäisyyttä kuin elokuvan ei niin söpöistä kavereista... (Ne jotka ei tiedä mistä kirjoitan, katsokaa leffa Tiistaina 26.12. klo 21.00 SubTV:ltä)