Auto vaikeuksien jälkeen saatiin kuin saatiinkin Loru kotiin. Auto siis hajosi Mäntsälään. Kytkin päätti lopettaa toiminnan ja odottelee korjausta Keravalla. Toivottavasti vika saadaan korjattu kolmessa päivässä, muuten alkaa vuokra-auto maksaa!

Loru on kotiutunut todella hyvin. Häntä alkoi heilua vimmatusti heti ovella, kun huomasi että tääällähän on kavereita. Vanhemmat ottivat Lorun aika odotetusti vastaan. Spot oli onnessaan kaverista, Minni vähän tökki ja tutki ja Tinka oli hiilenä. Isompien käydessä lenkillä Loru sai tutkia rauhassa kämppää ja häntä pystyssä viiletettiin joka paikka läpi. Illalla sitten tapahtuikin suurin ihmetys, Tinka kävi pyytään Lorua leikkiin. Loru ei kyllä tähän uskaltanut, kun toinen juuri oli näyttänyt koko hammaskalustoaan. Ehkä siis Tinka tosiaan vanhemmiten lepsuuntuu, koska ihan sattumaa leikkiin pyyntö ei ollut, kun aamulla sama homma toistui. Toki pitää muistaa myös murista, ettei ihan maine mene.

Loru ei ole tehnyt vielä yhtään hätää sisälle vaan kaikki on tullut hienosti pihalle. Tosin ensimmäiset kakat meni naapurin puolelle, kun en arvannut että tyyppi lähtee viipottaan ympäri naapurustoa heti kotiuduttuaan. Tästä viisastuneena ollaan sitten käyty isommalla pellolla, ettei heti seinän takana hermostuta. Yö meni myös hiljaisuudessa ensimmäisten vastalauseiden jälkeen. Luoksetuloa (siis kotisellaista) ollaan alettu ottaa heti ihan tosissaan, koska Loru tuntuu aika rohkealle tapaukselle.