Oltiin viikonloppuna Turussa kisoissa tai Soile oli kisaamassa ja minä olin huoltojoukoissa. Minnillä on juoksu, joten meidän kisat jäivät väliin. Jäin aikaa siis Spotin kanssa touhuamiseen... :)

Tinkalla ja Soilella kisat menivät hyvin, tulokset olivat 0, 5 ja 10. Siis tulokset joka startista ja etenkin nolla-radalla jäi monta suomen kärkinimeä taakse! Hyvä Tinka ja Soile!!!!

Spotista oli taas hauskaa päästä kisoihin. Spotti on hyvin jo oppinut että mikä on homman nimi kun mennään vieraaseen paikkaa ja siellä on paljon ihmisiä koirien kanssa.  Minulla kului aika kisoissa todella hyvin kun touhusin kokoajan Spotin kanssa. Reenailtiin TSAU hienossa agi-hallissa ohjauskuvioita ja kääntymisiä. Spotti alkaa jo osata käskystä käännökset vasemmalle ja oikealle!  :) Päästiin reenaileen ohjauskuvioita esteillekkin.. Ulkona oli esteitä Minien kisoja varten, joten mehän mentiin ennen niinden kisoja kokeilemaan kuinka Spotti malttaa tehdä "agilityä" vierailla esteillä ja vieraassa paikassa. On se kyllä mahtava koira!!! Spotti teki todella hienosti/keskittyneesti kaikki ohjauskuviot vaikka vieraita koiria liikkui aivan meidän vieressä. Kyllä siitä taitaa agilitykoira tulla!!! ;-)