Meni taas viikonloppu nopeasti. Perjantaina käytiin Spotin kanssa Tampereen keskustassa. Käytiin parkkihallissa, rautatieasemalla, junia katsomassa, hämeenkadulla ja Stokalla. Eli tutustuttiin vähän vieraisiin ihmisiin, ääniin ja muutenkin kaupungin vilinään. Spotilla on vähän sama homma kuin Nara siskolla. Eli se on alkanut vähän miettimään kenen luokse se uskaltaa mennä. En kuintenkaan sanoisi että se olisi arka, paremminkin se on alkanut ujostelemaan vieraita.

Lauantaina oltiin agility-reeneissä. Harjoiteltiin isojen koirien kanssa Jaakon koulutuksessa opittuja käännöksiä. Pitäisi tämän talven aikana opetella 5-10 uutta special-kikka käännöstä, niin olisi sitten ensi kesällä valmiimpi kisoihin. Spottikin pääsi "reenaamaan". :) Oltiin Spotille uudessa paikassa, niin siellä oli hyvä opetella leikkimään vieraassa paikassa. Leikin lomassa tehtiin putkea ja eteen lähetyksiä ruokakipolle. "Agi" harjoitukset onnistuivat erittäin hyvin :D. Kyllä Spotista tulee hieno agilitykoira!

Sunnuntaina käytiin Soilen vanhempien luona Toijalassa. Kyllä maalla on mukavaa! Spotti pääsi kunnon metsälenkille. Spotti painatti kauheata vauhtia Tinkan kanssa edes takaisin metsässä. Mukana oli myös Soilen sisko koiransa kanssa. Sannan cavalier "Osku", ei oikein pysynyt menossa mukana. Osku antaa ehkä vähän liikaa tasoitusta kokonsa puolesta. Hauska kaveri se Oskukin on!

1129707.jpg


Tänään ja huomenna olisi agi-reenit, joten pääsee sosiaalistamaan Spottia vieraiden ihmisten ja koirien kanssa. Saa nähdä kuinka tällä kertaa ujostellaan...