Oltiin eilen Suomen mahtavassa kesäsäässä agilitaamassa takkujen kisoissa. Pekka oli sokerista, joten ohjasin molempia. Todennäköisesti oli kyllä Pekalta vain taktinen veto, ettei talouteen tule neljättä koiraa. Tinkan hyppy on taas mennyt aika huonoon jamaan. Ilmeisesti ei oikein kestä peräkkäisiä kisoja tai sitten jotain muuta Itku. Mietittiin jo myös sitä, onko matalat treenihypyt aiheuttaneet tämän. Anyway olen ollut jo ihan maassa koko hypyn takia ja ihmetellyt agin jatkoa mun osalta. Eilen oli kuitenkin niin hienoa kisata superminnin kanssa, että eiköhän tästä näiden kolmen koiran voimin vielä toistaiseksi pötkitä. Tinkan kanssa voi aina treenata ja minnin kanssa kisata.

Tinkalle tuli ekalta radalta 10, puomin kontakti ja yksi rima. Toiselta radalta tuli HYL. Tinka ei yleensä lähde takaaleikkaukseen kovin hyvin mukaan, mutta nyt lähti. Tinka hyppäsi jo paremmin kuin treeneissä, mutta vieläkin menee monilla hypyillä ihan matalaksi ennen kuin ponnaa. Oltiin juuri Patriciallakin hoidettavana, joten ei voi olla siitäkään kiinni. Ilme on hyvä, mutta aikaa tuhraantuu ihan hirveästi noihin hyppyihin. Vapulta on taas lisäläksyä hyppyihin, katsotaan jos sianselkä tekisi ihmeitä...

Minnin kanssa tykitettiinkin täysillä. Kyllä sen ohjauksessa huomaa, kun Minni oli nytkin noin 4s nopeampi kuin tinka eikä edes irtoa yhtä hyvin. Oli hauskaa painella täysillä. Tosin siinä hurmoksessa ekalla radalla putosi kolme rimaa ja toisella muurin palikka ja yhdeltä hypyltä kielto. Tokan radan virheet oli kyllä ihan mun omia, jäin vähän tinka moodiin ohjauksessa. Kyllä oli hauskaa, kun ei tarvinnut kytätä hyppyjä ja sai toteuttaa ihan mieleisiänsä ohjauskuvioita ilman ajatusta, miten koira selviää tässä ohjauksessa hypystä tai siis ehkä vähän olisi voinut uhrata niin ei olisi rimoja ollut maankamaralla niin paljoa Nolostunut.