Oltiin Jyväskylässä kisaamassa pitkä päivä, joka ei edes tuottanut mainittavia tuloksia. Kisapäivän aloitti Spot kakkosissa. Jo kuopatuksi luultu ykkösistä tuttu ongelma eli keppien keskenjättäminen palasi takaisin. Spot ei kummallakaan radalla päässyt hyvä kuin puoleenväliin, kun jätti kepit kesken ilman sen kummempia syitä kuin hirveä kiire. Pekka pääsi onneksi vielä treenaamaan toiselle radalle keppejä ja rontti jätti silloinkin moneen kertaan kepit kesken. Onneksi saivat kuitenkin pari onnistunuttakin. Treenisuunnitelma on taas siis vähäksi aikaa hyvinkin selvillä. Positiivista oli, että Spot kääntyi todella hyvin etenkin ekan radan hyppyhässäkän, joka meni järjestään kaikilla muilla pitkäksi. Suhautusstoppi toimi todella hyvin.

Lähes kolmen tunnin odottelun jälkeen oli kolmosten vuoro. Tiiulla oli huonoa tuuria matkassa ja lämppärihypyillä teloi selkänsä, joten Pekka pääsi Milkan kuskiksi. Ekalta radalta vetäisivätkin heti nollan. Tosin matkaan tuli pyörimisiä ja hitaita kontakteja, kun eivät ennen olleet yhdessä treenanneet ja käskyt ja yhteistyö odotetusti vähän hakusessa, mutta kuten aiemmin on todettu eihän tässä lajissa tyylipisteitä jaeta. Toiselta radalta saivat muistaakseni hyllyn tai ainakin virheitä, mutta meno oli jo vauhdikasta, Milkakin oikein piippasi matkalla.

Tinkan ekan radan tulos hyl. Ampaisi puomilta väärään päähän putkea ja ihan omaa huolimattomuuttani. Tinka tulee yleensä pomminvarmasti siihen päähän putkea, millä itse olin. Nyt tuli todettua, ettei pomminvarmatkaan aina toimi. Tarkkuutta siis näihinkin jatkossa. Muuten ihan kiva rata ja Tinka luki todella hyvin lukuisat radan välistävedot. Saatiin loppuun vielä komea A:n kontakti. Toiselta radalta sitten 5 vp kiellosta. Olen pitkään jo sairastellut ja en sairastellut, mutta juoksulenkille en ole päässyt pariin viikkoon. Tämä alkaa kunnossa näkyä ja sitten myös radoissa. Ehdoton plussa tinkalla toisella radalla oli hieno keppien haku. Neljän esteen aloituksen jälkeen oli kepit ja putki vierekkäin. Monen rata kosahti putkeen keppien sijaan, mutta tinka vetäisi tyylipuhtaasti kepeille. Kielto tuli sitten backlapista. Tätä siis treenaamaan. Positiivista kaikkinensa oli myös se, että Tinka jaksoi hyvin pitkän päivän, jota aluksi suuresti jännitin.

Minnillä putosi ekalla radalla pari rimaa. Muuten hyvä rata ja kontaktit toimi. Toinen rata olikin sitten fiasko. Ensin täysillä keppien sijaan putkeen. Sitten kaikkea muuta mahdollista häröilyä. Ei ollut koira tai Pekka tai molemmat oikein enää hereillä. Minnihän ei oikein ole hyvä autossa matkustaja, joten lieneekö vaikutus näkynyt.