Vihdoinkin sain kamerasta siirrettyä kuvia tietsikalle. Loru on kuvissa 7-9 viikon ikäinen.

Viikko on mennyt pitkälti samoissa merkeissä kuin edellinen. Ohjelmaan ollaan otettu luoksetulon lisäksi istumista, maahanmenoa, kontaktia, namikippoa (agin kontakteja ajatellen) ja tietysti paljon leikkimistä. Uusia ääniä on myös ihmetelty ja niihin Loru tuntuu tosiaan reagoivan herkästi, mutta myös palautuvan nopeasti. Juuri kuten pentulaatikolta jo opastettiinkin. Isompien agitreeneissä Loru painatti omatoimisesti jo pari suoraa putkea peräkkäin ja yleinen kommentti olikin, että nythän tuo todellakin on kotiutunut. Hienosti kuitenkin nukkui häkissä treenien ajan tai sen minkä jäi yli Tarun, Hanna-Marin ja Samun treffaamiselta. Treenien jälkeen pääsi myös leikkimään Tosin kanssa.

Palloa on Lorun mielestä hauska kytätä ja pallotella tassuilla. Isompien ihmetykseksi käy pöllimässä pallon törkeästi nenän alta, jos hetkeksikin irroittavat. Noilla kun on ollut yhteisenä "sopimuksena", ettei toiselta viedä lelua ennen kuin se on selkeästi jätetty. Etenkin Spot on välillä järkyttyneen näköinen, kun pudottaa pallon maahan ja odottaa kytäten, että joku tulisi heittämään. Ei toivotulla tavalla pallo sitten siirtyykin paikkaan x lorun toimesta. Spotilla on muutenkin ollut kuurina, ettei sille kyttäyksen seurauksena tehdä lelujen kanssa mitään vaan homma loppuu siihen, koska silmän käyttö on tullut todella ikävästi mukaan tokossa. Ihan kuin vinkumisessa ei olisi ollut tarpeeksi :(. Onneksi Spotin päälaji on agi, jossa ei silmää ole näkynyt lainkaan.

Spot loikan kohteena.

Pallo pöllitty kyttääjä Spotilta.

Eihän sitä joka kerta voi petiin osua...

Spot, Minni ja Tinka. Minni jo odottelee palkkaa hienosta poseerauksesta. Ehkä joskus vielä saadaan Lorukin pysymään kuvassa mukana ;)