Oho! Olipas sähäkkä koira! Eilen oli Takuttien agikisat. Spotti oli ”hieman” vauhdikkaalla päällä. :-D Juu, mäkin luulin että ei se Spotti voi mennä enää lujempaa, mutta olin ilmeisesti väärässä. Nyt Spotti haki itsenäisesti esteitä. :-)  Eli treeneissä haettu radanluku alkaa toimia myös kisoissa. Siitä sitten seuraa että vauhti kasvaa. Olen todella tyytyväinen kisaratoihin ja etenkin Spotin radanlukuun. Nyt vaan pitäisi saada varmuutta lisää, niin tuloksia alkaisi tulla.

 

Ekalta radalta saatiin hyl –tulos. Heti eka rima tippui. Sitten Spotilla oli niin vauhtipäällä että ei malttanut pysähtyä A:n kontaktille. Kun oli jo 5 alla niin korjasin A:n kontaktin, joten hyl. Kepeiltä tuli myös tuttu virhe, eli ekalla kerralla Spot ei malttanut pujotella loppuun asti. Toisella kerralla kepit sitten onnistui. Loppuradalla tapahtui sellaista mitä en olisi uskonut tapahtuvat! Keppien jälkeen oli sellainen U –hyppy mutka. Aikaisemmin Spotti on tullut esteiden välistä, mutta nyt Spotti irtosi parin hypyn taakse ja haki samalla ylimääräisenkin hypyn. No meikäläinen jäi vain katselemaan 8-) minne se nyt lähti tykittelee. :-D

 

Toka rata oli hyppyrata. Tuloksena oli 10. Yksi rima tippui, kun mä tein huonon stopparin ja kepeiltä tuli sama kuin ekalla radalla (keppien takana oli putki).  Keppejä pitää nyt treenata niin että putket on keppien molemmissa päissä ja sitten mennään keppejä niin että putkeen ei mennä ennen kuin kepit on pujoteltu oikein. Tokalla radalla jatkui sama meno kuin ekalla radalla…Eli Spot meni aivan upeaa vauhtia ja irtosi esteille! Mä sanoinkin Soilelle että nyt mulla on oikeasti AGILITYKOIRA! Hauska kun ratojen jälkeen vieraat tulee sanomaan ”Sun koira menee todella vauhdilla ja hienosti”.