Perjantaina oli TamSKin iltakisat tampereella. Oli kiva lähtee kisaan hyvin sujuneen leirin jälkeen. Jotenkin leirin hyvin menneet treenit tuntui kisassa parantuneena itsevarmuutena. Tulokset olivat: Pekka ja Minni, 0-tulos hyppyradalta ja HYL agilityradalta; Soile ja Tinka, 5-tulos hyppyradalta ja HYL-agilityradalta.

Meillä meni Minnin kanssa hyppyrata todella hyvin. Sain tehtyä hyvän ohjauksen ja menossa oli kauan kaivattua säpinää. Etenkin vielä kun nämä kaikki onnistui samalla kertaa! Aika ei kuitenkaan riittänyt aivan palkintopalille, radalla olisi pitänyt olla helposti irtoava BC niin sitten olisi pärjännyt. :) Toisen radan hyl tuli koska unohdin radan! Radan puolessa välissä löi pää aivan tyhjää, no silla aikaa Minni ehti mennä hypyn väärään suuntaan. Unohduksen syy oli että, meitä ennen piti olla kaksi koiraa ja minä tein ajatuksessa rataa niin sitten kuuluttaja kuulutti, että kaksi koiraa puuttuu joten me olintiin seuraavina vuorossa. Kun ajatus jäi kesken niin sitten se oikea ratakin jäi kesken... On se pienestä kiinni. Täytyy vielä tehdä treeniä korkivien välissä niin sitten alkaa onnistumaan.

Soile ja Tinka teki hienon radan hyppyradalla. Harmittavasti yksi rima tippui. Agiradalla sitten Tinka meni putkeen puomin sijasta. Tinka on taas aloittanut hyppyjen steppaamisen. Fysioterapeutti ei ole kuitenkaan ole löytänyt mitään vikaa Tinkasta, joten on aika omituista mistä steppaaminen johtuu!? Onneksi Soile ja Tinka on menossa muutaman viikon päästä hyppykurssille, jos vaikka sieltä löytyisi jotain vikkejä mitä tulisi tehdä.