No niin lomat on siis lusittu… tai olisi sitä vielä viikko jäljellä, mutta se on sitten joskus myöhemmin. Nyt kun ollaan tultu takaisin ihmisten ilmoille niin jos sitä taas saataisiin blogi ajan tasalle. Kaikenlaista sitä ehtiikin lomalla! Tässä muutamasta reissusta pari kuvaa...

1250250357_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Minä ja 59999 muuta… Eli kävin Porissa katsomassa Metallican -keikkaa ja kyllä vaan ne poijat osaa soittaa!

 

1250250382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytiin poikien kanssa enduro reissulla. 6 tuntia päristeltiin pitkin metsää. Oli hauskaa! :)

No ei loma ollut pelkää hurvittelua… :-) Pitihän sitä vähän rentoutua kovan treenaamisen ohessa. Eli heinäkuun on treenattu kunnolla. Mä olen treenannut maratonia varten ja Spotti on treenannut agilityä. Tuntuu että molemmat aletaan olla hyvässä kunnossa.

Maratoniin on aikaa enää muutama päivä, joten nyt on treenit treenattu ja tankkaus on käynnissä. Pastaa, makaronia, riisiä, perunaa, pastaa, makaronia, riisiä, perunaa...hiilihydraatteja on siis syöty niin että alkaa tulla ulos korvista, mutta ei sitä muuten energia riitä 42km matkalle. Treenaus on mennyt mukavasti ja kilometrejä on kertynyt sopivasti, joten aika luottavaisin mielin lähden tavoittelemaan kolmosella alkavaa aikaa. Eli tavoitteena on juosta alle 4 tunnin, saa nähdä kuinka käy?!?

Juoksulenkkien välissä on sitten treenattu agilityä. Agirodun jälkeen mietittiin, että mikä on meillä Spotin kanssa kisoissa mennyt pieleen ja on keskitytty näiden virheiden korjaamiseen. Spot on ollut oikein tehotreenissä kun me ollaan Soilen kanssa vuorotellen ohjattu sitä. Tehotreenit on kuitenkin alkanut näkymään Spotin touhussa, jotenkin menemiseen on tullut varmuutta ja Spottiin voi luottaa jo paremmin radalla ja muutenkin agi touhu Spotin kanssa on mennyt eteenpäin.