No voihan #*?:(*#@ Spot! Spot per**le… Blokille on tullut kirjoiteltua kuinka Spotti osaa, edistyy ja kehittyy niin taitavasti. No NYT sitten otettiin askel taaksepäin tai oikeastaan kuperkeikka taaksepäin…tai paremminkin puolivoltti taaksepäin!

Kaikki alkoi siitä… Olipa kerran pieni ja kitti Spot! No joo… Olin eilen agility reeneissä koko koiralauman kanssa kun Soile oli kipeä. Jo alkulämmittely kävelyllä Spotti nyki hihnassa eteen- ja taaksepäin koko matkan. Sen vielä ymmärtää… Sitten kun päästään kentälle, niin Spotti jätti aivot autoon. Spotti sekoili ja sikaili aivan täysillä. Se ei kuunnellut yhtään kun yritin tehdä vähän tokoa, tekeminen oli pelkkää ulvomista. No yritin kuitenkin tehdä vähän rataa, niin eiköhän Spotti karkaa kentän toisessa reunassa olevaan putkeen joka välissä… ja jatkoi sikailua. Spotin normi kontakti oli aivan kateissa! No, onhan koirillakin hyviä ja huonoja päiviä, niin laitoin Spotin toiminnan niiden huonojen päivien piikkiin!

Sitten kun lähdettiin loppuveryttelemään, niin alias aivoton Spot rupesi haastamaan Minnin kanssa riitaa!!!! Minä katsoin että :-O MITÄ HEL#*#*#*TIÄ!!! No Minni tietysti oli samaa mieltä meikäläisen kanssa ja ei muuta kuin Spotille selkäsaunaa antamaan! Siinä vaiheessa meikäläinenkin tajusi että ei per**le nyt syttyy sota… Otin Spottia niskasta kiinni ja samalla hätistelen rähisevää Minniä kauemmaksi ettei se syö Spottia elävältä. Spotti rauhoittui kun pyörittelin sitä niskasta hetkenaikaa ojan pohjalla. Tilanteen rauhoituttua jatkettiin matkaa…kunnes junnu aloitti TAAS isottelemaan Minnille. Mitä hel****?!? Uudelleen samanlailla hastamaan riitaa!  No nyt tajusin ajoissa ennen kuin Minni olisi uudelleen murhannut Spotin, Spotti taas niskasta ojanpohjalle ja sen jälkeen Natsi koulutuksella loppumatka… Kyllä siinä koeteltiin hetken verran hermoja!

Täytyy kai meikäläisen aloittaa tokoilut Spotin kanssa niin saadaan se kunnolla lapaseen ja loppuu tuollaiset sekoilu sikailut!!