Tinka tosiaan oli myös hyppykurssilla. Uutiset sinänsä olivat sitä mitä jo osasi odottaakin. Tinka ei edelleenkään hahmota etäisyyttä. Saatiin uusia harjoitteita, joita nyt aletaan työstämään.

Tinka on myös epävarma hyppäämisestään. Tähän on ohjaajalla paljonkin vaikutusta, koska itse olen helposti "täydellisyyttä" tavoitteleva, jolloin pienet edistymiset ja hyvät jutut jäävät helposti huomaamatta. Vaikka kuinka yrittäisinkin Tinkaa kehua niin tarkkana ja herkkänä koirana se kyllä heti huomaa, jos en ole tosissani. Nyt on siis tosissaan keskityttävä siihen, ettei pienet eikä suuretkaan virheet maata kaada.

Samalla aletaan myös hakea Tinkalle räjähtävää voimaa. Tinkahan ei itse vaivaudu juuri liikkumaan vaan aina on oltava joku juttu, Spotin kanssa onneksi toisinaan innostuu. Takapäähän haetaan jerkkua lisää, joka toivottavasti helpottaa ainakin Tinkan oman epävarmuuden kanssa ja tottakai tuo lisää myös hyppäämiseen.

Positiivista oli, että Tinka sinänsä tällä tyylillä voisi jatkaa. Paikkojaan se ei näin hajota, koska kuitenkin hyppää oikein, vaikkakin funtsii ponnistuspaikkaa pitkään. Itsellä on kuitenkin tavoitteet korkeammalla ja tässä jos missä on mahdollisuus vaikuttaa aikaan. Ja kurjahan sitä on tuota hyppytyyliä katsoakin, vaikka itse tietääkin ettei koira ole kipeä eikä tuosta kipeydykään. Tekemistä on vaan niiiiiiin paljon, koiruus on jo kolme ja saanut tähän asti keksiä itse ponnautuspaikkansa.