Kaisan ennustus kävi toteen! :)  Kun olimme pari kuukautta sitten Jaakon koulutuksessa, niin meillä oli Spotti laitettuna kevythäkkiin. Kaisa sitten totesi että "Meinaatteko että Spotti pysyy kevythäkissä!?" No mehän tietysti luottavaisin mielin "Tottakai, minne se nyt sieltä karkaisi!" :) No jeps juu!!! Kuukausi on kulunut...Spotille on painoa ja kokoa "vähän" lisääntynyt...

Oltiin sitten agi-reeneissä ja minnin kanssa vedettiin rataa... kesken radan Spotti syöksähtää jostain, pysäyttää minnin, tartyy minniä poskesta kiinni ja alkaa komentaa että nyt loppuu hauskan pito ilman Spottia. No minä :-o ?!?!? Sitten huudan soilelle että "Thanks, mulla oli ratakesken!!! Olisit voinut vähän odotella tai edes varoittaa..." No Soile siihen  :-O ?!?!? (Soile oli Tinkan kanssa tekemässä ohjausreeniä yhdellä esteellä). Sitten kun alettiin tutkimaan että mistä Spotti oli siihen tupsahtanut...niin tietysti neiti oli päättänyt että "häkissä en viihdy jos muilla on mukavaa" ja oli tullut häkistä lävitse. Häkin vetoketju oli pettänyt, joten häkki on entinen.

Ostettiin kuitenkin uusi kevythäkki, koska sitä on näpärämpi kuljetella kuin metallihäkkiä. Saa nähdä kuinka kauan uusi häkki kestää?