Meni taas viikonloppu kisoissa… Lauantaina on oli Spot startti viivalla ja sunnuntaina oli aikuisten vuoro.

Päästiin ensimmäistä kertaa palkintopallille Spotin kanssa! Oltiin toisia! :-) Tulos oli kuitenkin 5 virhettä. Keinun ylösmenolta tuli kielto, kun spotti ei ekalla yrittämällä pysynyt keinulla. Tokalta radalta tuli sitten Spottimainen hyl, eli spotti posotteli omia reittejä väärään putkeen vaikka piti mennä aivan toiseen suuntaan hypylle. Marssittiin sitten heti pois radalta, niin saa nähdä onko Spotti seuraavissa kisoissa paremmin kuulolla?!?

Sunnuntaina oli Minnin ja Tinkan vuoro. Voi että kun oli TAAS niin lähellä Minnin valionolla!!!! Okserin takimmainen rima esti sen tällä kertaa. Minnin oli aivan SUPER ekalla radalla! Se meni aivan mieletöntä vauhtia! Meikäläinen joutui takaa ohjailee sen mitä ehti. Minnin aika oli parempi kuin Aaltosen Mikon Sky:llä!?!? Mitä näin Sky:n rataa niin se meni radan aivan ok. On se Minni hurja menijä kun sillä päällä on! Toka rata meni sitten meikäläisen piikkiin. Huonot ohjausvalinnat ja Minni ei sitten lähtenyt niihin mukaan, joten tuloksena hyl. Tinkalla oli vuorostaan huono hyppypäivä. Mikään hyppy ei oikein tahtonut onnistua… :-(  Voi harmi! On se välillä niin hankalaa. No pitää yrittää pysyä positiivisena ja uskoa/toivoa että kyllä se oikeasti osaa!!! Ehkä sunnuntai oli vain niitä huonoja päiviä?

PS. Tämä viikko on oikein tehoviikko. Tiistaina Spotin kisat, keskiviikkona treenit, torstaina Minnin kisat, lauantaina Oreniusten koulutus ja sunnuntain Spotin kisat. Sitten alkaakin kesätauko!