Olimme Soilen kanssa vapun Bremenissä tai oikeastaan pitkän viikonlopun ja vapun. Eli olimme reissussa keskiviikosta-sunnuntaihin. "Isä ja äiti" pääsi kunnolla lomailemaan kun saimme koirat hoitoon minun vanhempien luokse Keuruulle. Tuntui vähän hassulta jättää koirat niiiiiin pitkäksi aikaa hoitoon… Kuulemma eivät olisi halunneet lähteä sunnuntaina kotiin, joten koirilla taisi olla myös todella hauska lomalla "mummolassa". Hyvä niin! Jos sitä joskus pääsisi uudelleen reissuun ja saisi koirat taas hoitoon vanhempien luokse!?!

Meilläkin oli Soilen kanssa todella hauska reissu. Bremen tuli kierreltyä ristiin rastiin... Nähtiin nähtävyydet, käytiin panimo kierroksella, kierrettiin kaupunkia polkupyörillä, juotiin paikallista Beck's olutta, syötiin saksalaisia makkaroita/rinkeleitä/täytettyjä leipiä, tutustuttiin saksalaiseen vappuun, sain jopa Soilen lähtemään katsomaan jalkapallo ja se vielä tykkäsi jalkapallopelistä. Ehkä Soile tykästyi enemmänkin tunnelmaan kuin jalkapallopeliin. Stadionille mahtuu n.42 000 katsojaa ja se oli melkein täynnä katsojia, joten meteli oli kyllä todella valtava kun kotijoukkue teki maalin. Kelikin suosi meitä, parina päivänä satoi vähän vettä mutta onneksi olimme juuri silloin sisätiloissa opastetuilla kierroksilla. :) Muuten siellä oli lämmitä ja melkein jo kesä... Bremen on sopivan kokoinen kaupunki juuri tuollaisille viikonloppu reissuille, viikonlopussa ehtii nähdä parhaimmat nähtävyydet.

Ensi viikonloppu meneekin sitten kisoissa... Tampereella on Takkujen kisat lauantaina ja sunnuntaina, molempina päivinä on kolme starttia. Täytyy myös pitää peukkuja pystyssä Excelle ja Kaisalle JATin kisoihin, jos ne vaikka nappaisivat heti AVA nollan?!?!