Kisat menivät hyvin ja huonosti. Kun sain Spotin ”vahingossa” kakkosiin, niin Spot on ilmeisesti päättänyt pysyä vaikka väkisin kakkosissa. Eka rata oli MELKEIN täydellinen rata! Tehtiin nopein aika, 5sek nopeampi kuin voittaja ja 3sek nopeampi kuin toiseksi nopein tuloksen tehnyt. Sehän ei riitä kun ei tee 0 -tulosta. Yltiö positiivinen loikkaaja yritti hypätä toiseksi viimeisen hypyn yli 3 metrin loikalla, ehkäpä tuo loikka olisi onnistunut jos oltaisiin menty suoraan, mutta kuin mentiinkin mutkaa… X-) Eli toiseksi viimeisen hyppyrima tuli alas ja tuloksena 5. Yksi laukka-askel lisää niin oltaisiin kolmosissa!?! No jospa Spot ei vaan halua kolmosiin?

Toka rata ei mennyt aivan niin hyvin kuin eka rata. Tokalla radalla Spotilla ei enää riittänyt malttia odottaa vapautuskäskyjä kontakteilla. Aijai! Nytkö se hyvien on-off kontaktien pilaaminen alkoi?!? Täytyy olla tarkkana jatkossa. Muurilta tuli palikat alas ja heti sen jälkeen Spot hyppäsi välistä vedossa hypyn väärään suuntaan, joten hyl -tulos.

Huomaa että ei ole päästy tekemään hyppytekniikkaa hetkeen. Spotille tulee näköjään heti vauhtisokeus ja yltiö positiivisena luulee että voi mennä hypyistä yli kolmen metrin loikilla paikassa kuin paikassa... :-) Pitäisi siis haastaa Spotti hieman ajattelemaan että pitäisiköhän ottaa muutama laukka-askel lisää vai ei?!?! Joten töitä pitäisi tehdä vielä paljon hyppytekniikan puolella ennen kuin tuo säheltäjä Spot osaa arvioida oikein etäisyyden ja nopeuden…