Italian reissun jälkeen loma jatkui suomessa vielä viikon verran. Juhannukseksi osui perinteinen keli, vettä ja kylmää. No meitä se ei haitannut, kun Italiassa oli yli 30 lämmintä ja aurinkoista… Tai kyllä se sen verran haittasi että oli julmetun kylmä kokoajan kun oli tottunut hieman lämpimämpään keliin. No jussi meni kuitenkin kotona kun ei viitsitty lähteä mökille värjöttelemään. Keli parani heti sunnuntaina kun jussi oli lopuillaan, joten kamat autoon ja mökille.

Meni koko viikko mökkeillessä. Kelit oli mahtavat! Oli lämmintä ja aurinko paistoi. :) Tuli saunottua ja uitua joka päivä. Meni koko viikko rentoillessa… MAHTAVAA! Koiratkin ottivat lomasta kaiken irti, ne kävivät uimassa, juoksenteli vapaana ja rennosti.

1246444581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Sen verran poistuttiin mökiltä että käytiin Jyväskylässä moikkaamassa Kaisaa, Iinaa, Exceä, Naraa ja lampaita. Tehtiin myös hieman agia Kaisan työpaikan pihassa. Kyllä, TYÖPAIKAN pihassa! Kaisalla on Pekka Niskan pihamaalla omat agi-esteet (hypyt, kepit ja kontaktit), joilla voi sitten treenailla vaikka kesken työpäivän (olen ehkä ”hieman” kateellinen Kaisalle). Käytiin samalla reissulla moikkaamassa Kaisan kesälampaita. Lampailla käynti ei jäänyt enää vain moikkaillu tasolle, vaan hieman tahmean alun jälkeen Spot oli OIKEASTI kiinnostunut lampaista. Ei Spotin touhua voi vielä paimentamiseksi tai syttymiseksi sanoa, mutta nyt se sentään oli kiinnostunut lampaista. Saa nähdä kuinka Spotin syttymisen lampaita kohtaan käy!?!