Jalka on parantunut tosi hyvin, oikeastaan jalka on jo ollut kunnossa hetken aikaa. Tässä on jo ollut muutakin vaivaa… Spotti hankki jostain silmätulehduksen. No sekin on jo parantunut. Ehdittiin jo epäillä että Spotti olisi saanut kennelyskänkin, kun sitä tuntuu olevan taas liikenteessä. No se vain olikin ilmeisesti lumesta/pakkasesta johtuvaa köhää, kun Spot ei ole köhinyt enää lenkin jälkeen.

Kun ei ole ollut niin paljoa noita agitouhuja on ehtinyt tehdä muutakin. Ollaan käyty koirahiihtämässä. Spot tykkää tykittää menemään aivan täpöllä. :-) Se tykkää jousta aivan hulluna. Ilmeisesti kun tulen suksilla perässä päästään Spotin mielestä sopivaa vauhtia. Tinkakin on innostunut hiihtotuohuista, joten mulla on mukava iltapuhde kun hiihdätän Spotin, Tinkan ja Minnin. Onneksi Minnin kanssa hiihto on rauhallista höntsyilyä! :-) Hiihtämisen lisäksi ollaan tehty kuntotreeniä koirille umpihanki lenkeillä. Meillä on lumikengät ja koirat rämpii umpihangessa edellä. Reilu meininki! Jos koirat olisi ensikesänä sitten huippukunnossa!?!

Katselin tauolla vanhoja treeni/kisa videoita ja huomasin toistuvaa vikaa mun ohjauksessa, menen turhaan itse joka ”paikkaan”, joka sitten aiheuttaa hutilointia ja kiireen seuraavaan paikkaan. Nyt kun tauon jälkeen on palattu treenikentille, niin olen yrittänyt kiinnittää huomiota omaan rauhallisuuteen ja antanut Spotin tehdä työn. Homma on alkanut toimia aivan toisellalailla! :D

Juoksija lehdessä joku juoksijaguru sanoi ”Jos ei pääse eteenpäin (harjoittelussa), niin sitten pitää mennä taaksepäin” No toimi ainakin meillä Spotin kanssa. Nyt kun mennään selkeällä ohjauksella ja antaa koiran tehdä työn, niin homma toimii. :-)

Ensi viikonloppuna olisi muutama startti Hyviinkäällä, saa nähdä olisiko siellä nollia tarjolla!?!?