1246444302_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harvemmin ne virheet treenaamatta katoavat, kuten eivät tälläkään kertaa Nolostunut. Spotin toinen alokkaan koe meni oikeastaan ihan kertaantona edellisestä, jopa tuomari oli sama.

Luoksepäästävyys 10, tosin tuomari vähän ihmetteli spotin metkaa ilmettä. Spot kun ei voi käsittää, että joku tulee lääppimään kesken töiden.

Paikallaolo 9, jälleen tarvittiin toinen käsky istumaan nousuun.

Seuraaminen kytkettynä 7, liian tiivistä ja äänekästä.

Seuraaminen taluttimetta 7, liian tiivistä ja äänekästä.

Mun mielestä seuraamiset oli makeat, kontakti täydellinen, paikka hyvä, käytti takapäätään todella hyvin, aariat veti tietysti juuri tuomarinkohdalla, mutta muuten oli jo hiljaa. Ehkä en sitten ole tokoihminen vaan piilopk-ihminen…

Maahanmeno 8,5,  tarvitsi taas toisen käskyn nousuun ja seuraaminen liian tiivistä.

Luoksetulo 9, matka oli ihan törkeen pitkä, Spot ei ilmeisesti kuullut kunnolla mun käskyä, kun lähti hitaasti matkaan. Perusasento oli pikkaisen vino.

Seisominen 9,5, se seuraaminen jälleen…

Estehyppy 10.

Kokonaisvaikutus 10, vaikka tuomari kommentoikin, että seuraaminen oli todella huonoa. Helpompi kuulemma opettaa tällainen seuraaminen kuin oikea tokoseuraaminen. Kommenttina myös, ettei tällä seuraamisella tulla pitkälle pötkimään. Olin niin yllättynyt, että alokkaassa tuomari sanoo noin rankasti, etten osannut edes vastaansanoa. Tottahan se tietysti on, mutta kun tykkään itse spotin seuraamisesta paljon enemmän kuin tinkan, joka ilmeisesti sitten on aitoa tokoseuraamista kaikessa vetelyydessään. Spotin seuraamisessa on vain sitä sähköä ja näyttävyyttä, josta itse tykkään.

Pisteitä yhteensä 172 ja sijoitus oli 3.