Voi voi... Ontuminen jatkuu! Spotin takajalka näytti jo paremmalta alkuviikosta ja se käveli aivan normaalisti. Kun kävimme eilen pellolla kävelemässä, niin Spotti alkoi taas ontua. Joten jalka ei ole vieläkään kunnossa.

Kävimme tänään eläinlääkärissä näyttämässä jalkaa. Spottilta sitten kuvattiin koko takaosa samalla kertaa. Kuvista ei kuitenkaan löytynyt mitään... tai löytyi sen verran että Spottille on tulossa hyvät lonkat, jos tämän hetkisten kuvien perusteella voi mitään sanoa. :) Lonkat ovat kuitenkin vielä kasvuvaiheessa. Kuvista näkyi myös että Spotilla on muutamassa varpaassa jonkin sortin "kasvuhäiriö", joka ei kuitenkaan ole mitään vakavaa. Joillain harvoilla koirilla kyseinen "kasvuhäiriö" saattaa aiheuttaa vanhempana kipuja.

Kun kuvista ei ilmennyt mitään erikoista, niin kyseessä on mitä ilmeisemminkin lihasrevähtymä. Spott on nyt 4-5 päivän lääkekuurilla ja liikkumista/rasitusta tulisi vältää. Jos jostain syystä tämän jälkeen ilmenee ontumista niin sitten täytyy mennä uudelleen lääkärille.

Spot herätti ainakin huomiota lääkärissä. Hoitsut ja lääkärit tulivat oikein porukalla katsomaan, kun Spotti oli aivan tärinöissään ja makkarana kaikesta huomiosta. Eivät kuulemma ennen olleet nähneet näin iloista ja avointa koiraa ainakaan lääkärissä =). Ihmeiden ihme ilopissaa ei tullut, alkaakohan tuo kuitenkin aikuistua...

Tajusimme vasta kotona, että olisihan sen etuosankin voinut myös kuvata niin olisi ehkä tiennyt onko Spotilla OCD:ta. No eiköhän se OCD ilmoita itsestään jos sellainen Spotilla olisi...