Pekka oli juoksemassa maratonia, joten Soile ja Spot pääsi kisaamaan takkujen kisoihin lauantaina. Viikolla treenattiin pariin kertaan spotin kanssa, joten kerrankin tuli vähän edes ohjattua koiruutta ennen kisoja. Tuomarina oli Anne Huittinen ja molemmat radat olivat ihan kivoja.

Eka rata meni todella hyvin. Spot oli hyvin kuulolla, vaikkakin tykitti vauhdilla menemään. Ohjauskuviotkin onnistuivat hyvin, kun jo rataantutustumisessa yritin miettiä ihan perusjuttuja. Puomin alastulo oli tällä kerralla ihan järkyttävän hidas. Spot siirteli koipiaan kuin hidastetussa elokuvassa... Tälle pitäis keksiä jotain, mutta mitä??? Lelu aiheuttaa vaan pahemman jumituksen ja nami ei kiinnosta. Aan ja keinun kontaktit olivat hyvä. Harmittavasti yksi rima tuli alas, ilmeisesti mun kiireen takia. Kepeiltä tultiin valssaten suoralle putkelle, jotka siis vierekkäin. Putkesta 90 astetta hypylle ja taas 90 astetta seuraavalle hypylle, joka sitten putosi. Vein varmuuden vuoksi Spotin pitkälle loppuun kepeille ja päästin vasta sitten putkeen ja jäin ihan törkesäti jälkeen. Putken jälkeinen hyppy vielä pysyi, mutta toinen sitten tosiaan putosi. Aika oli kuitenkin n. 6s parempi kuin kakkosen. Uskomattoman hyvä aika ja voitto. Hitsin pitsin rima Huuto

Toinen rata oli ihan järkyttävää kaahailua ja sekoilua. Ilmeisesti mun ratasuunnitelma oli sopivampi Tinkalle kuin Spotille. Puomin alastulo oli taas todella hidas. Puomin jälkeen oli 180 astetta muurille ja suoraan pöydälle. Spot ei ole pöytää nähnyt kuin Lempäälässä kisoissa, joissa näkikin sen vissiin ekan kerran. Ilmeisesti sitäkin pitäisi treenata kun kisoissa näkyy olevan. Jäin aika paljon jälkeen, kun kökittiin puomilla ja pöydästä spot täräyttikin täysillä yli. Pöydän jälkeen oli rengas, josta uukkari kepeille. Tähän olin suunnitellut hienoakin hienomman valssikuvion, joka ei todellakaan toiminut. Spot löysi kepit vasta kolmannella. Jälkeen päin ajatellen koko mun hieno valssikuvio oli ihan turha. Lopussa Spot vielä suhasi keinun jälkeiseltä hypyltä pimeään väärään putken päähän, kun oikea putki olisi ollut suoraan edessä. Pitäis vissiin treenata enemmän ykkösen ratoja.

Kivaa oli kuitenkin ja Spotilla oli juuri niin hauskaa kuin tuolla nyt aina on.