Eihän Spot olisi Spot, jos ei säännöllisesti vierailtaisi eläinlääkärissä. Nyt on jo vähän päässyt taukoa tulemaan, mutta spot otti korkojen kera takaisin ja päivystykseen Jalka suussa

Oltiin Anna Oreniuksen treeneissä Tinkan ja Spotin sekä lopulta myös Minnin kanssa. Onneksi meillä oli varakoira mukana. Annan rata oli mukavaa vääntöä ja kääntöä, Tinkan kanssa saatiin tehtyä oikein kivat kiekurat ja tuntui varsin helpoltakin. Yhteen suoran putken jälkeiseen hyppykuvioon en oikein ehtinyt. Tinka pääsi loistamaan hienoilla kepeillään. Kerrankin oli rata, jolla niitä sekä myös putkeen irtoamista sai hyödyntää oikein kunnolla.

Myös Spot teki Pekan kanssa hienon ekan radan. Ipana oli kuulolla ja teki hienot kuviot. Tosin ekat kepit taisi taas jäädä viimeistä vaille tekemättä, mutta korjaantui kun tekivät uudelleen. Annakin kehui, että spot on oikein säpäkkä tapaus Nauru. Säpäkkyys vaan tuntuu välillä kostautuvan myös onnettumuus herkkyydessä. Rata kiemuroitten jälkeen oli spotin jalka nimittäin veressä. Kynsi oli haljennut ja näytti riittävän pahalle, että Minni teki Pekan kanssa seuraavan radan ja Spot suuntasi autoon odottamaan lekuriin lähtöä.

Lääkärissä sitten odotettiin vuoroa noin 2h. Onneksi kynttä ei tarvinnut poistaa vaan irronnut osa leikattiin irti ja sitä nyt putsaillaan ja teippaillaan. Antibioottikaan ei kuulemma tarvitse välttämättä. Resepti on ja se käytetään jos on tarvis. Treenejä eikä kisoja ei kuulemma tarvitse jättää väliin eikä kynsi tunnu spottia vaivaan lainkaan. Kerrankin siis päästiin säikähdyksellä, alkaakohan spot vanhentua???