Kesätauon jälkeen taas kisoissa… Ahkera treenaus näkyi kisoissa! :-) Olen erittäin tyytyväinen kisoihin. Varmuus alkaa pikku hiljaa löytyä tai sitten sitä alkaa osata ohjaamaan Spotti!?!

Valkeakoski:
1.rata: Hyl -tulos. Alussa tein väärän ohjaus valinnan ja valssatessa Spot karkasi selän takaa putkeen. Loppu radalta yksi rima alas ja pituudelta kielto (mun oma vika).

2.rata: 5 –tulos. Niin siinä käy kun varmistelee… Kepeille oli 90 asteen kulmasta tulo ja otin sen ”sylkkärillä”. Varmistin sylkkäriä sen verran että otin kaksi tiukkaa kiinni käskyä. No Spotti sitten meni kakkosväliin kepeille. Kun katsoo videolta, niin Spotti oli menossa ekan kiinni käskyn jälkeen kepeille ja todennäköisesti olisi mennyt oikeaan väliin. Sen siitä saa kun menee väliin säheltämään. Loppu rata puhtaasti. http://picasaweb.google.fi/perala.pekka/Agikisat#5369854851201492722

Lempäälä:
1. rata: 10-tulos. Spot teki perinteiset, eli ekalla kerralla ei malttanut pujotella keppiä loppuun. Kepit siis tarvitsevat vielä lisää treeniä. Loppu radalta yksi rima tippui (mun moka) http://picasaweb.google.fi/perala.pekka/Agikisat#5370593374997709202
 
2.rata: 0-TULOS ja 2 sija!!!! JIPIIIIIII!!!! Eka nolla! Jo sitä on odotettu! Riitti sitä kuitenkin tilanteita tällekin radalle. Spot meinasi mennä toiseksi viimeisestä hypystä ohitse. Ehdin juuri ja juuri stopata ja kurkottaa että Spot hyppäsi esteen. Huh huh! Se oli todella lähellä että olisi taas tullut 5 rata. Eikä siinä vielä kaikki… Tuomari marssi meidän perässä maaliin ja halusi nähdä Spotin kynnet. Spotillahan on ollut kynnet teipattuna ettei ne lohkeile tai kulu verille. Tuomarin kanssa sitten keskusteltiin että onko teippaukset sallittuja. Tuomari sitten jäi miettimään asiaa että kuinka tehdään, no minä jäin hermoilemaan että hylätäänkö meidän juuri silloin kun on tehty nolla rata. Palkintojen jaossa kuitenkin kuulutettiin meidän nimet, joten tulos hyväksyttiin. Juttelin vielä tuomarin kanssa, niin se sanoi että tämä kerta meni meidän tietämättömyyden piikkiin. Jatkossa sitten ei enää laiteta teippauksia kynsiin kisoissa.

3. rata: 5-tulos. Oli niiiiin lähellä tupla-nolla. Keinulta tuli vitonen. Spot tuli spottimaiseen tyyliin täpöllä keinulle ja tipahti alastulolta ennen alastulo kontaktia. Plaah! Jos Spot olisi tullut 5cm pitemmälle… Muuten taas loistava rata.

Tauon jälkeen kisat onnistuivat loistavasti. Mentiin Spotin kanssa täysillä, mutta siitä huolimatta meno tuntui ja ilmeisesti näytti hyvältä (molemmissa kisoissa taas aivan vieraat tulivat sanomaan että ”vähänkö te menette lujaa ja hienosti”). Jos nyt sitten alkaa onnistumisia tulemaan!?!? Soile menee mun puolesta viikonloppuna Spotin kanssa kisoihin kun mä olen maratonilla, joten peukut pystyyn Soilelle. Ei muuta kuin lisää nollia tekemään!

PS. Kun saan videot kamerasta koneelle, niin voin laittaa nettiin kisavideoita.