Sunnuntaina oli agility-kisat Ylöjärvellä. Kisoissa oli vain yksi startti. Saimme Minnin kanssa radalta hyl-tuloksen, mutta olen todella tyytyväinen rataan. En lähtenyt radalle tulos mielessä, vaan tekemään kunnon tsemppi radan. Mielestäni onnistuin tekemään hyvän radan täydellä vauhdilla, vaikka tuloksena olikin hyl. Radasta jäikin erittäin hyvä mieli jälkeenpäin.

Soilen ja Tinkan tulos oli 10. Ensimmäinen ja viimeinen rima tippui. Hienoa nähdä että Soilen ja Tinkan yhteistyö on kokoajan kehittynyt vauhdilla eteenpäin. Ottaen huomioon että Tinka aloitti agilityn vasta viime keväänä ja nyt pari vetää kuin vanhat tekijät. :) Ensi kesänä saa tehdä todenteolla töitä jos aiotaan Minnin kanssa päihittää Soile ja Tinka.

Täytyy olla tyytyväinen kisoihin, koska emme ole reenanneet kisaratoja koko syksynä. Olemme reeneissä  harjoitelleet tekniikkaa ja uusia ohjauskuvioita. Jo nyt kisoissa on voinut käyttää uusia ohjauskuviota, joten ensi kesällä pitäisi olla ohjaustekniikka ja ohjauskuviot paremmin hallussa. :)