Kerrankin mulla oli kaverina sopivassa mielentilassa oleva koira . Spot oli käynyt perjantaina hiihtään pekan kanssa, lauantaina rämpimässä umpihangessa ja sunnuntaina agitreeneissä sekä lähes parin tunnin lenkillä. Iltasella oltiin sitten vielä tokoilemassa ja selvittiin aika vähällä vinkumisella ja asenne oli nyt kivan rauhallinen ja keskittynyt.

Seuraaminen oli itseasiassa aika kivaa. Ei kuulemma edistänyt liikaa eikä painanut. Pienet ääniefektit vähän häiritsi. Aika vähän kuumeni kuitenkin, kun agiesteet oli vieressä ja tehtiin aika pitkä seuraaminen ilman palkkaa. Nyt tuli läksyksi tehdä pidempiä seuraamisia, ettei hermostuisi palkattomuuteen ja alkaisi yliyrittään.

Liikkeestä maahanmeno ja seisominen oli tosi hyvät ja nopeat. Alun seuraamisessa ei myöskään kuin vähän vingahtanut alussa. Luoksetulossa eka hyvällä vauhdilla ja hyvä stoppi. Toisella kertaa himmaili pahasti. Nyt tehdään enemmän läpijuoksuja ja niin että palkka on myös mun selän takana. Toinen lelu spotin takana ja toinen mun ja valinnaisesti saa niitä.

Paikalla olossa pysyi hyvin, vaikka mentiin hallista ulos piiloon. Istumaan ei sitten noussut kuin vasta toisella käskyllä. Kokeillaan tähän nyt ekaan käskyyn heti pientä vartaloapua, ettei tarvitsisi ainakaan sanoa kahta kertaa, ettei opi siihen.

Itsenäisesti tein vielä sivussa muiden vuoron ajan kaukoja ja kontaktia. Ne oli kyllä hyvät. Jopa kontakti pysyi, vaikka vähän teki mieli kurkkia naapuriradan agiesteitä. Kukaan ei siis tehnyt agia, mutta kun esteet on siellä se on spotille ihan yhtä paha kuin joku oikeasti tekisi siellä jotain.