Vihdoinkin sain aikaiseksi otettua kuvia ja vieläpä siirrettyä niitä kamerasta koneelle. Kohde on vähän turhan liikkuva meidän kameralle, mutta aina välillä kamera ehtii perässä, kuvaajassahan ei tietysti ole mitään vikaa .

Lorun kanssa on touhuiltu agin ja tokon alkeita. Tokossa olen nyt yrittänyt itseäni saada vähitellen luopumaan käsimerkeistä ja saada Loru vähitellen tajuamaan, että suullisellakin käskyllä on jokin tarkoitus. Tokossa paikallaolo tuottaa nyt eniten päänvaivaa. Lähtee todella helposti heti hiissaamaan perään, kun vähänkin yrittää ottaa etäisyyttä. Agissa on vähän treenailtu ohjauskuvioita, tietysti ilman rimoja. Myös hyppytreenit alkavat vähitellen tulla kuvioihin. Tosin kaikki nämä tapahtuvat niin, että jonkun on pidettävä Lorua tai sitten lähdemme yhtä matkaa, koska paikallaan ipana ei pysy.

"Kotikoiratreeneissä" on nyt keskityttävä sosiaalistamiseen ja kaikkeen uuteen, Tampere tulee varmasti vielä entistä tutummaksi. Lorulle on nimittäin tullut aika inha tapa haukkua ja murista kaikkea vähänkin epäilyttävää ja epäilyttäväksi lasketaan myös paikkaa muuttanut ruohonkorsi, jos niikseen tulee. Tilannetta vielä vaikeuttaa se, että saa Tinkan vähän turhan helposti pärinöihinsä mukaan. Rohkeasti kuitenkin kaikkeen tutustuu, kun ensi murina hellittää. Treeniä, treeniä tiedossa!

Lorusta on kehkeytynyt melkoinen uimamaisteri. Ui nyt kaikista innokkaimmin meidän koirista ja hyppii myös laiturilta. Superhauskaa on läiskyttää vettä etutassuilla ja ottaa pisaroita kiinni.

Spot oli pentuna melkoisen tuttu tapaus eläinlääkärissä, kun kouhotti milloin minkäkin paikkansa hajalle. Lorullekin tuntuu tapahtuvan. Nyt jännätään joudutaanko poistattamaan yksi maitokulmuri ennen varsinaista irtoamista. Hampaasta on puolet lohjennut ja ydin näkyy. Hammas ei Lorua häiritse ja lääkäri sanoikin, että seuraillaan jos vaikka putoaisi kokonaan pois.

Loru on nyt lähes Tinkan kokoinen. Tinka on n. 45 cm ja 14 kg. Lorua ei ole tullut ihan hetkeen mittailtua, mutta silmämääräisesti on nyt kutakuinkin Tinkan mitoissa. Karva on nyt ihanan sileää ja kiiltävää.