Koirat tauolla, ohjaajat treenaavat!  Tässä on treenattu ahkerasti agilityä vaikka ei ole ollut koirat mukana treenaamassa, kun Minnillä ja Spotilla on juoksu.

Pari viikkoa sitten Sami Oksa oli kouluttamassa Tamsk:n valmennusryhmäläisille. Sami veti mukavan näköiset (olin kuunteluoppilaana) treenit. Radat olivat haastavat, mutta ei liian haastavat. Muutenkin Samilla oli hyvä asenne vetää treenit, harmi kun en päässyt osallistumaan koiran kanssa treeneihin.

Koko viime viikonloppu istuttiin koneen ääressä tuijottamassa MM-kisoja. Mikäs siinä oli katsella kisoja kun suomalaiset pärjäsivät loistavasti. Taas tuli sellainen uhoamis asenne, että kyllähän mäkin noihin kisoihin menen ja tempaisen NOIN helpoilta radoilta nollat ja voitan MM KULTAA!!!  Saa nähdä joko sitä heti seuraavissa treeneissä asenne muuttuu?!? :-)

Ensi viikonloppu menee myös ohjaajien treenaamiseen. Vappu on Nokialla pitämässä hyppykurssia. Soile menee Tinkan kanssa hyppäämään ja mä kuunteluoppilaaksi opettelemaan mitä hyppystä pitää katsoa. Tämä on neljäs hyppykurssi minne me osallistutaan. Nyt alkaa pikkuhiljaa osata mitä koirien hyppäämisestä tulee katsoa ja kuinka onnistunut hyppy on… ehkä… joten vaikea se vaan on edelleen. No joka kurssilta on jäänyt jotain mieleen, joten eiköhän nytkin taas tule paljon uutta asiaa.