Soile oli lauantaina Turussa käymässä, niin mä sitten olin vuorostani sunnuntaina. Kävin jo viikolla Turussa pyörähtämässä autokaupoilla, niin en jaksanut lähteä lauantaina Turkuun vaan jäin kotiin ”leikkimään” koti-iskää… Eli siivosin, tiskasin, pesin pyykkiä, pyyhin pölyt ja leikin ”lasten” kanssa kun äiti on vain humputtelemassa!!! ;-)

Tehtiin Spotin kanssa melkein samat tulokset kuin Soile Tinkan kanssa… Tulokset olivat 5vp ja 10vp. Ekalta radalta tuloksena oli siis perinteinen 5vp. Yksi rima tippui, tämä tuli sellaisesta välistä veto paikasta jotka on ollut spotille hankalia. Pitäisi osata katsoa nämä kohdat paremmin rataan tutustumisessa, joten tämä oli meikäläisen piikkiin menevä virhe. Muuten rata meni hyvin, kontaktit olivat nyt loistavat on-offit ilman sikailua, Spot irtosi muutenkin radalla loistavasti.

Toinen rata oli ekaa rataa vauhdikkaampi. Katsoin jo rataan tutustumisessa että nyt taitaa tulla Perälän pojalle kiire! Suunnittelin rataan tutustumisessa niin että lähetän vain koiraa eteenpäin, koska jos yritän jarrutella niin Spotti jää pyörimään jalkoihin… Rata oli juuri niin nopea kuin tutustumisessa olin katsonut! HUH HUH!!! Kyllä sai laittaa oikeasti jalkoja toisen eteen että pysyi koiran perässä! Spotti tykitti menee oikein kunnolla, haki oikein komeasti esteitä vaikka mä en aivan ehtinyt mukaan… Yksi rima kuitenkin tippui oikealle olevassa slice –hyppy sarjassa. Lopussa tein vielä hieman kokeellista ohjausta kun oli jo 5vp alla ja Spot meni viimeisestä hypystä ohitse (kiellosta 5vp). Olisin ohjannut tuon paikan erilailla jos olisi ollut nolla tulossa, joten tuo oli meikäläisen moka. Kannatti kuitenkin korjata viimeinen hyppy uudelleen, sillä 10 tuloksella tulimme kolmanneksi! :-D

Hassua kylläkin, mutta jännitti oikeasti ennen ensimmäistä starttia! :-) On se kun vaihtaa luokkaa niin alkaa heti puntti tutista… Molemmissa radoissa oli jo sellaista kolmosissa tarvittavaa ”rähinä” asennetta, mennään eikä meinata! Täytyy treeneissä tehdä hyppyjen rimoista vähän haastavampia, niin saadaan Spot keskittymään paremmin hyppyihin ja rimoihin, niin saadaan nuo turhat riman pudotukset pois.