…tai ainakin toivon niin. Alkaa olla elokuun 15:sta sen verran lähellä että pitäisi olla jo pikku hiljaa kunnossa. Käytiin koirien kanssa juoksemassa viikonlopun pitkä lenkki. Eli 2,5 tuntia --> n. 25km. Koiratkin alkavat jo kyseenalaistamaan meikäläisen harrastuksen… Kahden tunnin kohdalla koira alkoivat kysellä että eiköhän tässä jo ole tarpeeksi juostu, ei tässä ole mitään järkeä jatkaa enää pidempään… :-) Juu, ehkä hieman alkaa pehmetä minullakin tuo skuuppa, mutta ilman treenausta ei tule tulosta.

Alkaa pikku hiljaa olla jo jonkin verran takana noita harjoitus kilometrejä, niin 2,5 tunnin aikana ehtii juosta jo aika pitkän pätkän. Ongelmana on suunnitella yli 20 km lenkki, niin ettei tarvitse juosta samaa rinkiä tai samaa kohtaa useampaan kertaan. Etenkin jos on koirat mukana, niin Kuljun metsät on juostu ristiin rastiin varsin nopeasti.

Vielä on edessä muutama tiukka treenausviikko. Olisi tietysti ollut helpompaa jos olisi laittanut tavoitteen hieman matalammalle.  Toisaalta, nyt kun on tarkka tavoiteaika, niin tulee myös treenattua sen mukaan. Saa nähdä riittääkö kisoissa vauhti? Kestävyys pitäisi riittää…