On se vaan mielenkiintoista! Ei uskoisi että koiran hyppääminen voisi olla NIIN mielenkiintoista. Tuijotettiin viime viikonloppuna koiran hyppäämistä n. 16 tuntia…

Eli me oltiin ”taas” Vappu Alatalon hyppykurssilla. Tällä kertaa Soile ja Tinka osallistui ja minä olin vain kuuntelu oppilaana. Nyt alkaa nähdä koirien hyppytekniikasta samoja asioita mitä Vappu näkee ja jopa oli samoja ajatuksia kuinka hyppyä/harjoitusta tulisi muokata. He hee! Ei mennyt kuin 4 hyppykurssia ja 2 vuotta siihen että ymmärtää/näkee koiran hyppystä jotain järkevää... :-) Oli siis taas erittäin hyvä ja opettavainen kurssi.

Kun olin vain kuuntelu oppilaan, niin jäi aikaa hyvin jutusteluun ja sai keskittyä katsomaan hyppäämistä. Saatiinkin hyviä vinkkejä hyppytreenien muokkaamiseen ja soveltamiseen. Tuli myös Vapun kanssa puheeksi Spotin touhut… Vapun mielestä ollaan menossa oikeaan suuntaan. :-) Spotti on kuulemma muuttunut niin paljon, ettei Vappu meinannut tunnistaa sitä ollenkaan. Spot näyttää Vapun mielestä nyt paljon aikuisemmalta koiralta kuin puoli vuotta sitten. Toivottavasti päästäisiin Spotin kanssa marraskuussa Vapun kurssille, kun se tulee Takutteihin kouluttamaan.

Tinka yllätti meidät ja Vapun positiivisesti!!! :-D Jospa Soile kirjoittaisi Tinkan touhuista lisää???