Ollaan oltu maalla viettään viikonloppua ja Spotilla on mörköjä riittänyt. Spot on satunnaisesti ujostellut vieraita, mutta yleensä menee kuitenkin koko koira mutkalla tutustumaan. Nyt on kuitenkin oikein pelännyt Pekan vanhempia. Varsinkin perjantaina Spot pelkäsi selkeästi ja jopa väisteli Pirkkoa ja Seppoa. Sangen omituista, kun aiemmin ei ongelmia heidän kanssaan ole ollut eikä ainakaan mitään sellaista ole tapahtunut minkä ihmisjärjellä ymmärtäisi pelästyttäneen Spotin.

Tilanne on aika ihmeellinen sinänsäkin, että välillä Spot menee muina miehinä moikkaamaan ja toisinaan taas on kovin peloissaan olevan oloinen. Toivottavasti tämä nyt menee ohi jonain mörkökautena. Ainakin pitää yrittää saada kaikki mahdolliset ihmiset Spottia moikkailemaan. 

Muuten Spot on juossut onnesta soikeana pihassa ja metsässä. Kätköistä löytyi vanha tennispallokin, jota on kiva viskellä. Spot heittää pallon itse ilmaan ja juoksee perässä. Palloa pitää myös pallotella etujaloilla ja hyppiä päälle samaan tapaan kuin Nara teki lumen kanssa. Hellyttävän näköistä touhua!