Lorulla ja muulla jengillä on ollut varsin touhukas viikko. Isommillakin on kiirettä riittänyt, kun Loru alkusöpöstelyjen jälkeen on näyttänyt todellisen karvansa. Ipanalla on todellinen kyky ärsyttää kavereitaan, etenkin iltahepuleitten aikaan. Murinaa ja vähän kovempaakin otetta on isommat joutuneet ottamaan käyttöön, että Loru on pysynyt aisoissa. Tinkakaan ei yllättäen enää ole leikkiä ehdottanut vaan tyytynyt pitämään järjestystä yllä ;). Mielenkiintoista on, kun Loru menee nukkumaan on lähes järjestään joka kerta joku menossa törkkimään isommista sitä hereille tai lähinnä Spot????

Luoksetulo on onneksi alkanut toimia ihan kivasti, kun otettiin käyttöön nakit, sisäelimet yms, lelut tietysti on myös kova sana. Kuivanappulat jää kakkoseksi kaikelle mielenkiintoiselle ulkona. Lorulle muutenkin maistuu oma sapuska aika vaihtelevasti ja olenkin jo miettinyt pitääkö pennun kanssa lipsua ajatuksesta, että ruokaa ei toista kertaa tarjota eikä muutenkaan houkutella jos ei maistu? Isompien kanssa ruokailuista ei neuvotella eikä kyllä ole tarvinnutkaan, sen verran nopeasti ruoka aina häviää. Onneksi Loru kuitenkin pääosin syö ruokansa aina, välillä vain ei taida oikein malttaa syödä, kun pitäisi ehtiä kaikkea mielenkiintoisempaa.

Viikkoon on mahtunut jo pari agihallilla käyntiä, kun isommat kävivät treeneissä. Aluksi vähän jänskätti, mutta sitten Loru veteli ihan omatoimisesti jo putkea ja muuta kenttää ympäriinsä. Tamskin tallillakaan ei kuivaimet pelottaneet. Mua pelotti enemmänkin, kun Loru sukelteli mattojen alle, jotka olivat kuivamassa osittain lattiasta ylhäällä. Muutenkin ahtaat paikat viehättävät, mm. viemäriputkien tutkimisesta on neuvoteltu. Leikki maistui hyvin molemmissa halleissa. Täytyy vaan ottaa heti alusta kaksi lelua käyttöön tai liittää lelut remmin päähän, kun Lorun mielestä ei ole mitään järkeä palauttaa kerran voitettua lelua.

Vieraat ihmiset Loru ottaa heti avosylin vastaan. Ei onneksi lähde viipottamaan perään, mutta kun joku moikkaa on heti tohkeissaan. Aikuisia vieraita koiria vähän aristelee, mutta ryömimistekniikalla uskaltautuu yleensä kuitenkin moikkaamaan. Onneksi ollaan saatu oikein mukavia koiria moikkailla. Tähän nähden olikin ehkä hiukan yllättävää kuinka rinta rottingilla Loru moikkasi pari viikkoa vanhempaa Maisaa. Heti vaan selän päälle häntä pystyssä. Sisällä ottivat oikein matsia, ilmeisesti niinkin tärkeästä asiasta kuin lelusta, joka oli Maisan ja tietysti Loru aloittajana. Maanantaina treffaillaan Maisaa metsässä ihan rauhassa. Toivottavasti Loru käyttäytyy, että saadaan kavereita jatkossakin ;).

Eilen oltiin siis Janitan radanlukukurssilla, jossa Maisakin nähtiin. Aamuisen uuvutustekniikan jälkeen Loru nukkui oikein hienosti väenpaljouden keskellä, joten rentoutuakin osataan, ainakin vähän ja tarpeeksi väsyneenä ;).

Maanantaina ollaan menossa hakemaan ensimmäinen rokotus.